Porodica Adams 2 u bh. kinima od 28. oktobra

28.10.2021 13:00

Nakon uspjeha animirane avanture The Addams Family iz 2019. godine rediteljski duo Greg Tiernan i Conrad Vernon donosi nastavak The Addams Family 2 (Porodica Adams 2). Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije koja u kina širom Bosne i Hercegovine stiže od četvrtka, 28. oktobra.

Postava je većinski ista, te uključuje Oscara Isaaca kao Gomeza Addamsa, Charlize Theron kao Morticiu Addams, Chloë Grace Moretz kao Wednesday Addams, a novitet postave je Javon “Wanna” Walton, koji će dati glas Pugsley Addamsu, dok je u prošlom filmu to činio popularni “Stranger Things” glumac Finn Wolfhard. Tu je naravno i legendarna Bette Midler kao baka Addams i Snoop Dogg kao rođak It.

U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova djeca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Srijedu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na posljednji bijedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom STVARI, kao i mnogim novim čudnim likovima.

Šta bi moglo da krene po zlu? Saznajte u sinhronizovanoj verziji filma, koji u kina stiže 28. oktobra.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.