x

evo šta su sve radile

Poslije brojnih operacija postale ljepotice: Ovako su nekad izgledale voditeljke, hirurzi imali pune ruke posla!

Mnoge poznate ličnosti podvrgle su se plastičnim operacijama, a neke od njih su svoj izgled dovele do neprepoznatljivosti.

Da bi promijenile lični opis, dale su i po nekoliko hiljada eura, te danas izgledaju i te kako atraktivno.

Voditeljka Nikolina Pišek danas se ubraja u najljepše dame na regionalnoj javnoj sceni i nije tajna da se mnoge mlade djevojke ugledaju na nju kada je fizički izgled u pitanju. Mnogima je baš Nikolina prototip lijepe žene, međutim, ona je prije nego što je zakucala na vrata plastičnog hirurga izgledala potpuno drugačije.


Kako se navodi, ona je uradila silik.ne u grudi, ona je uvećala i usta, a pisalo se da je nos operisala nekoliko puta.

Dušica Jakovljević važi za jedno od najpopularnijih TV lica, s obzirom da vodi jedan od trenutno najgledanijih rijaliti programa - Zadrugu.


Iako ju je upravo ovaj rijaliti lansirao u zvijezde, Dušica je u svijetu novinarstva već dugi niz godina, a publici je poznata i po vođenju "Farme" i emisije "Sve za ljubav".

Na malim ekranima pojavila se 2003. godine kada je imala 22 godine i učestvovala u kvizu "Ruski rulet". Tada je imala dugu kosu, a dvije godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru u kojoj je često mijenjala izgled, a najčešće do sada je drastično mijenjala frizure i boju kose.


Ipak, pored kose evidentno je da je Jakovljevićeva još nekoliko stvari doradila na svom licu i tijelu.

Primjetno je da je voditeljka uradila usne, obrve, nedavno je za rođendan sebe počastila novim grudima, a ima i onih koji misle da je "sredila" i jagodice.


Jovana Jeremić karijeru je započela kao voditeljka rijaliti programa Parovi, a kasnije je počela da vodi Jutarnji program na televiziji Hepi.

Voditeljka je u nekoliko navrata objavljivala i svoje fotke sa početka karijere, pa je tako osvanula Jovanina fotografija iz 2010. godine, kada je i otpočela rad na televiziji, a sada je isplivalo i njeno pojavljivanje u publici prilikom gostovanja Jelene Karleuše u emisiji "Magazin in".

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.