x

Poslovna zajednica na trčanju: Održana treća AUDI B2B RUN utrka! (GALERIJA)

Treće izdanje AUDI B2B RUN utrke održano je na Vilsonovom šetalištu. Okupio se veliki broj trkača, predstavnika mnogobrojnih kompanija. Ova utrka se pozicionirala kao najveći poslovno-sportski događaj u Bosni i Hercegovini, te je postala nezaobilazan event u kalendarima najaktivnijih kompanija koje posluju u BiH.

Poslovna zajednica je bila na nogama, a uposlenici su sa ponosom branili boje svojih kompanija, potvrđujući slogan utrke "Cijela kompanije=jedan tim".

Učesnici su trčali stazom dugom 4,5 km, a nakon završetka je priređen Class Plus After Run Party na kojem su proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, te dodijeljene timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija, kao i nagrada za Najfit kompaniju.


Za sjajnu atmosferu na najvećem i najbržem afterwork partyju nakon utrke, a na kojem kolege postaju prijatelji, pobrinula se Mirela Laković, koja je učesnike vodila kroz samu utrku, kao i istaknuti članove popularne "FM JAM države"- Dj Merkaoon i DJ Forora.

Posebnu pažnju privukla je dionica oko terena stadiona Grbavica, gdje su mnogi takmičari iskoristili priliku da naprave pauzu te se fotografišu.


Najfit kompanija je bila Raiffeisen banka, pobjednik u kategoriji velikih kompanija je Alma Ras, dok je u kategoriji srednjih najbolje bilo Visoko sudsko tuzilačko vijeće BiH. Pobjednik u kategoriji malih kompanija bio je T&E, a najbrža medijska kuća OBN. Najbrži trkač je bio Erdin Hastor, a trkačica Amela Trozić.

U fotogaleriji pogledajte atmosferu sa AUDI B2B RUN utrke.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.