x

Potresna ispovijest prvog komšije Ksenije Pajčin: Evo šta sam vidio dan prije nego što ju je Filip ubio! Slutilo je na tragediju... (FOTO)

Već devet godina stanar zgrade u Nikšićkoj 6 na Voždovcu ne može da zaboravi taj kobni 16. mart kada se u stanu njegovih komšija desio jeziv zločin kada je maneken Filip Kapisoda vatrenim oružjem ubio svoju tadašnju djevojku pjevačicu Kseniju Pajčin, a zatim izvršio samoubistvo.

- I danas se sjećam tih suza, kuknjave, jadne Ljubice koja je zatekla mrtvu kćerku, te nezapamćene tragedije koja je zadesila jednu porodicu, a moje komšije i prijatelje. Dan kada je taj Kapisoda ubio našu predivnu Kseniju... - ovim riječima i sa suzama u očima započeo je ispred zgrade u Nikšićkoj ulici na Voždovcu svoju ispovijest za naš portal komšija i prijatelj porodice Pajčin.

On se osvrnuo na dan prije tragedije, tačnije na 15. mart, kada je izbila teška svađa između ljubavnog para.


- Sjećam se kao da je bilo juče. Moj sin i ja smo bili ispred zgrade kada se sa renta-karom pojavio Filip. Sa njim je bio i onaj Karamela. Bila je opšta frka i svađa. Moj sin je tada vidio da Kapisoda u kolima ima pištolj! Rekao mi je: “Tata, hajde da mu uzmemo pištolj”, ali sam ga ja spriječio jer su to ipak Crnogorci, nisam želio da nam sutra neko naudi. Gore u stanu prštalo je sve od svađe, lupali su prozorima, vratima, drali su se! Ksenija je u jednom trenutku otvorila vrata stana, a njen pas Milisav je pobjegao kod mene! Sutradan oko 16 časova se desilo ubistvo i samoubistvo. Strašno, šta da vam kažem... - priča nam komšija iz Nikšićke 6.


Stariji gospodin, koji nas je zamolio da njegov identitet ne objavljujemo, rekao nam je da mu Ksenija mnogo nedostaje, da često ide na njen grob, kao i da je njena majka Ljubica prije nekoliko godina prodala stan u kojem se desila tragedija.

- Da, prodali su taj stan. Kupili su neki ljudi koji nisu iz Srbije. Rijetko ih viđamo. Znam da su ga potpuno renovirali prije nego što su se uselili u njega - govorio Ksenijin nekadašnji komšija.

Mi smo ovog gospodina, koji nam je rekao da je cijeli životni vijek proveo u zgradi u kojoj je ubijena Ksenija Pajčin, pitali i šta je po njegovom mišljenju bio uzrok velike tragedije i da li je istina da je Ksenija bila trudna, nakon čega je istakao da se radi o ljubomori.


- Ksenija, koliko znam, nije bila trudna. To mi je i Ljubica rekla nakon obdukcije. Taj Filip je bio iskompleksiran, nesiguran... Ksenija je bila jaka, vesela, prodorna žena - navodi on. 

Stanar ozloglašene zgrade u Nikšićkoj ulici na Voždovcu u Beogradu, kaže da je posljednji put vidio pjevačicinu majku Ljubicu Pajčin prije nekoliko mjeseci i da je ona bila loše.

- Sve se teže i teže nosi sa tugom. Poprilično je smršala i propala. Jako mi je žao, neviđenu tragediju je doživjela - rekao je za Pink.rs komšija tragično nastradale pjevačice. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.