x

Pred cijelom Srbijom si mi uvalio k...., a nećeš ništa da mi ostaviš: Milijana (21) napala svog 53 godine starijeg dečka zbog nasljedstva, a onda mu zaprijetila šamarčinom!

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21), poslije priznanja da da je ona uporedo sa Milojkom imala još jednom vremešnog dečka koji je trebalo da prepiše stan na nju, žestoko su se posvađali u dvorištu luksuzne vile. 

"Nemaš razloga da se plašiš. Ovo je glupiranje?!", bila je ljuta Milijana na Milojka.

"Ovo je glupiranje. Nego šta je nego. Ne razumijem, ne želim da se svađam. Sve se snima što mi radimo", neraspoložen je bio Milojko.

"Ja te ostaviti neću, ali ništa mi od tebe ne treba. Pitanje je da li će išta biti od onoga što smo dogovarali. Ja znam da tebe to ne interesuje, jer da te interesuje... Kad si ti nešto uradio prvi?! Kad si meni ti prišao prvi...", viknula je Milijana. 


"Ne mogu više da se svađam. Boli me ovdje", šaputao je Božić.

"Kad si ti pokazao da te nešto zanima u vezi mene. Kad?"

"Evo dokazao sam. Evo došao sam ovdje, kako nisam pokazao", pravdao se Milojko.

"Pa vidim, pred cijelom Srbijom mi uvalio k*rac. Napolju sam ti rekla da ja nisam glupa i da vidim šta ti radiš", skoro je zaplakala Milijana.

"Ma hajde, što smo dolazili ovdje. Mogla si me ostaviti tamo i doviđenja", zaključio je Milojko, a Milijani nije bilo baš jasnije.


"Ja tebe ili ti mene? Zoveš lijepo Jasnu i nek te gleda. Tek ću da vičem i da tučem", vikala je Milijana.

"Šta sam ti uradio za ovih pet mjeseci", pitao se Božić.

"Kad treba da se ženiš, onda je super pet mjeseci, a kad treba nešto da se ostavi onome ko zaslužuje, onda ti je pet mjeseci malo", vikala je Milijana.

"Ostaviću ti, normalno", htio je da je utješi Milojko, što je još više iznerviralo Milijanu: "Hoćeš da ti sad lupim šamar i izađem, jel hoćeš. Mogu ovdje da budem samo da ne bi umro"! 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.