x

jadao se anđeli

Preko 40 mi je, dva puta dnevno mi je mnogo: Nakon akcije, Zvezdan kukao da nema snage za intimne odnose!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić imaju jako turbulentan odnos pun trzavica, a sve probleme rješavaju ispod jorgan planine.

Po nekoliko puta dnevno imaju odnose, ali to im izgleda nije dovoljno, te se na sve načine trude da još više začine strasti u krevetu. Tako su u ranim jutarnjim satima krenuli sa žestokom akcijom u rehabilitaciji. Anđela je tokom vrele akcije odlučila da mu ispuni želju, spustila se niže i prionula na posao.


Ovakvo ponašanje gledaoci su žestoko osudili, ponajvše zbog njenih dosadašnjih stavovova i kritikovanja drugih djevojaka koje su radile išto što i ona sada. Ništa manje nije pošteđen ni Zvezdan, koji se svojim izjavama sve više privlači pažnju javnosti, piše Kurir.


Inače, Zvezdan i Anđela iako imaju po nekoliko puta vrelu akciju, izgleda da mu to i ne prija u tolikoj mjeri, te je svojoj djevojci priznao:

- Neprijatno mi je malo, pričam sa Mikicom. Razumi da mi je preko četrdeset, dva puta mi je mnogo - rekao je Zvezdan.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: [email protected]