x

tuga

Preminuo mladić ranjen tokom masakra u Mladenovcu: Deveta žrtva masovne pucnjave!

Mladić P. M., koji je ranjen u masovnoj pucnjavi 4. maja u Malom Orašju preminuo je danas.

On je deveta žrtva masovnog ubistva koje se dogodilo u noći između 4. i 5. maja u Malom Orašju i Duboni, prenosi RTS.

P. M. je prvobitno bio zbrinut u smederevskoj bolnici, ali je zbog komplikacija prebačen za Beograd.


U. B. se sumnjiči da je 4. maja na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatske puške ubio osam, a pokušao da ubije 12 osoba, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Smederevu koje vodi istragu u ovom slučaju.

Podsjetimo, on se nalazi u pritvoru od 5. maja, kada je i uhapšen. Nekoliko dana kasnije uhapšen je njegov otac R. B. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.


Prilikom pretresa objekata koje koristi R. B. policija je pronašla nekoliko stotina metaka različitog kalibra, barutno punjenje za municiju, po jedan pištolj i revolver nalik na vatreno oružje, jedna ručno pravljena naprava sa mogućnošću okidanja, kao i nekoliko optičkih nišana i drugih različitih dijelova za vatreno oružje.

Kako prenosi Nova.rs, on se takođe nalazi u pritvoru, kao i ujak osumnjičenog U. B., G. G., koji se takođe sumnjiči za krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.