x

Prešao sam 1.500 km iz Brisela da dođem, a ona se nije pojavila: Ognjen Vranješ žestoko napao Karleušu pred sudijom, a ovako su mu odgovorili njeni advokati!

Jelena Karleuša nije se pojavila u Prvom osnovnom sudu, gdje je trebalo da bude održana medijacija sa njenim bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom. On je došao iz Brisela, a advokatski tim pjevačice je na sve načine pokušavao da je opravda. Na početku ročišta,sudija Dragan Martinović je konstatovao da nema dokaza da je ona lično primila poziv.

Pjevačicin branilac je rekao da su oni iz medija saznali kao i u pisarnici suda. Zamolili su sud da im odobri kopiranje svih dokaza koji su predati uz tužbu 8. februara 2019. godine. Ognjenov advokat se tome usprotivio i dodao da je jasno da muzička zvijezda odbija da prihvati poziv i da se oglušava o sud i da ne sarađuje.


Na to je Jelenin tim rekao da nije moralno da se zahtijeva od nekog da dođe na ročište dok ne istekne 40 dana i da se ne radi o izbjegavanju. Ono što je ineteresantno je da Jelenin pravnik rekao da nije u kontaktu sa svojim klijentom i da ne zna gdje se ona nalazi, ali da može da uđe na Kurirov sajt da se informiše. Zbog toga ga je sudija opomenuo.


"Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Biriselu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branioci su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila", rekao je fudbaler.

Ognjenov advokat je pitao da li je obavijestio Jelenu o ročištu na šta je njen branilac odgovorio:


"Na ovo pitanje nisam dužan da odgovorim, ali iz poštovanja ću to učiniti. Nisam bio na glavnom pretresu, ali je bi prisutan pripravnik."


Sudija je odlučio da se ročište održi i naredno je zakazao za 31. maj. Sudija je donio odluku da okrivljenu pozove preko policije, a ukoliko se ni tada ne pojavi, biće izdat nalog za dovođenje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.