x

PRIJETI MU DOŽIVOTNI ZATVOR: Tiktokerku zadavio električnim kablom, pa je u tuš-kabini raskomadao

Tiktokerka Noa Milivojev imala je samo 18 godina kada ju je, u noći između 17. i 18. juna prošle godine, prema optužnici ubio Ognjen D. (33) u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Nesretnu djevojku prvo je nakon svađe i tučnjave zadavio električnim kablom, zatim tijelo odvukao u kupatilo.

NAJČITANIJA VIJEST:

“Putovanje kroz vrijeme”: Avion poletio u 2024., ali sletio je nazad u 2023.

Ubacio u tuš kabinu i raskomadao nožem.

– Ognjen je zatim dijelove tijela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Potom je dijelove tijela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen, što je sve pronađeno 6. jula prošle godine – stoji u optužnici.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, u petak je, podiglo je optužnicu protiv Ognjena D. zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Ognjenu D. produži pritvor da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom vremenskom periodu i jer postoji opravdana sumnja da je izvršio krivično djelo koje mu se stavlja na teret, a za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posljedice krivičnog djela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

NAJČITANIJA VIJEST:

NIKAD TUŽNIJA NOVA GODINA U DOMU MINE KOSTIĆ: "JEDINA MOJA..."

Boba Milivojev, majka ubijene djevojke, kako je rekla za “Telegraf.rs”, želi da ubica njenog djeteta “bude osuđen na smrtnu kaznu”.

Takva kazna ne postoji u Srbiji, pa je poručila da mu želi da doživi nešto najbolnije i najgore u životu i da se muči dok je živ u najgorim mukama.

Neutješna majka tvrdi da ni u najgorim snovima nije mogla da zamisli da će neko na ovako surov način presuditi “divnom djetetu, koje je bilo odličan đak, koga su svi voljeli i ko nikome ništa loše nije uradio”.

– Noa nas je mnogo voljela, a mi ćemo nju zauvijek.

Samo mogu da kažem ne dao Bog ovakvu tragediju nikome i bol koji osjećaju njeni sestra, brat, roditelji i familija – kaže Boba.

Nou su roditelji posljednji put vidjeli u subotu 17. juna i od tog dana im se nije ni javljala.

Uzaludni su bili pokušaji majke i oca da je dobiju na telefon.

Zvali su je dan kasnije, pa u ponedeljak…

Na kraju je mobilni bio nedostupan.

U ponedeljak 19. juna otišli su u policiju.

Crne slutnje su se obistinile 6. jula ove godine kada su im javili da je Noa ubijena.

– Nisam imala šta da vidim kada ju je isjekao.

Stalno mi je pred očima slika nje koja pati dok je sječe bez milosti.

Svašta mi se mota po glavi.

Tačno je znao šta radi čim je tijelo uništavao kiselinom – rekla je Boba.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

express.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.