x

NE IZLAZI IZ SOLARIJUMA

Prirodni ten sam izgubila zbog imuniteta! Sestra Lune Đogani se pravda: Svaka druga osoba na svijetu ovo radi!

Nina Đogani se nedavno našla na meti prozivki korisnika društvenih mreža zbog tzv. "blekfišinga". Riječ je o terminu koji označava pokušaje pripadnika ostalih rasa da putem estetskih korekcija ili drugih metoda postignu izgled pripadnika negroidne rase, što oni smatraju neumjesnim.

- To je trenutak kada se ljudi hvataju za svaku moguću stvar na tebi onda kada nemaju šta drugo da ti zamjere. Ljudima smeta što idem u solarijum, a to radi svaka druga osoba na ovom svijetu. Možda i ja nekad pretjeram u tome, pa se povremeno ni meni ne dopadne koliko tamna izađem iz solarijuma - ispričala je Nina za "Hype".


- Ponekad ostanem više minuta nego što treba u solarijumu i kad se, poslije tretmana, ugledam u ogledalu začudim se, pa onda i sama pričam ljudima da sam previše crna. Tada nekoliko dana ne idem u solarijum i onda mi spadne taj ten. Ja samo želim da imam lijep ten, to je sve - dodala je Đoganijeva.


- Ja, inače, imam taman ten. Tamnoputa sam, ali je moj prirodni ten opao zbog imuniteta. Sada imam malo bjelji ten, pa zato idem u solarijum. Volim da budem crna, to mi ljepše izgleda - zaključila je ona.

.

.

.

.


Izvor: Hype

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.