x

gej afera

Procurila skandalozna prepiska! Janjuš muvao geja: Ubaci me u taj vaš lobi da živnem malo!

Marko Janjušević Janjuš prije ulaska u "Zadrugu 4" tražio je podršku gej lobija. On se dopisivao s gej aktivistom Bobanom Stojanovićem, kome je rekao da nakon razvoda razmišlja da promijeni svoju s.ksualnu orijentaciju.

Kurir je došao u posjed njihove prepiske, u kojoj Janjuš priznaje da ga je žena ostavila jer je griješio, ali i govori da su homos.ksualci sada najjači. Poslije uobičajenog pozdrava, Janjuš nije gubio puno vrijeme, već je odmah iznio svoj problem i otkrio šta ga muči.

- Ništa, burazeru. Ostavila me je žena. Mrcvarim se i razmišljam da postanem gej - otkrio je Janjuš, što je nasmijalo aktivistu, pa ga je zanimalo šta je uradio da ga je žena ostavila.


- Pa što sam ludak, priznajem, griješio sam - odgovorio mu je Janjuš, ali nije htio da napiše da je preljuba s Majom Marinković razlog kraha njegovog braka.

Odmah nakon ovoga uslijedila je Janjuševa molba Stojanoviću da ga ubaci u njihovo društvo.


- Aj, ubaci me u taj lobi. Malo da živnem. Vi ste sad najjači, sreće mi - zamolio ga je Marko, ali se Boban, koji je i sam bio učesnik "Velikog brata", nije složio s Janjuševom konstatacijom.

Pred kraj razgovora zadrugar je udijelio komplimente aktivisti, ali je u toj poruci pomenuo i njegovog partnera.

- Nije lako A. sa tobom. Nije. Veliki zavodnik i slamač muških srca - napisao je Janjuš, ali je ostao bez odgovora.


Ekipa Kurira kontaktirala je sa Stojanovićem, koji nije hteo da mnogo komentariše konverzaciju sa zadrugarom, ali je rekao da bi bilo vrlo zanimljivo kad bi ušao u "Zadrugu".

- Svašta čovjek iskopa po inboksu, pa i ja ove Janjuševe poruke. Za mene nema zime. Ako ikad riješim da napustim Kanadu, ući ću u "Zadrugu" da svima pokažem gdje im je mesto. Uđem, pa napadnem sve one ribe tamo sa: "Ti, da ćutiš, imala si s.ks za 20 evra po Kumodražu i Bosanskoj Slatini, oralno si zadovoljavala muškarce po kafanama." Onda se desi da se Janjuš i ja smuvamo, a Neca tiktoker postane samo blijeda sjenka sjenkine sjenke - rekao je Stojanović.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.