x

S.ks skandal na estradi

Procurio snimak Teodorine akcije s bivšim, čuje se njen glas tokom odnosa! Paklena osveta bivšeg saradnika!

Teodora Džehverović je žrtva ucjene bivšeg saradnika, koji joj prijeti da će objaviti njen p..no-snimak da bi joj se osvetio zato što je raskinula saradnju s njim.

Prema saznanjima Kurira, taj čovjek je već objavio audio-snimak, na kojem se čuje pjevačicin glas tokom s..sualnog odnosa, pa je ona posljednjih dana u velikom strahu šta će se desiti jer se uvjerila da je spreman na sve.


Na nekoliko Tiktok profila može se čuti sporni klip. Na jednom od njih u opisu stoji da se na njemu čuju Teodora i košarkaš Partizana Matijas Lesor, s kojim je nedavno dovođena u vezu. Ipak, tu se ne čuje ništa osim navodnog Teodorinog glasa, a kako saznajemo, Lesor je u cijelu priču umiješan ni kriv ni dužan jer se na njemu nalazi jedan od njenih bivših partnera s kojima se zabavljala u prošlosti.


- Taj Teodorin bivši saradnik u svom posjedu ima i video-snimak akcije koju je na Tiktoku objavio kao audio. Otkad je čula i vidjela da je to izašlo, ona je pod velikim stresom. Zato se i nije oglašavala, iako su je mnogi mediji zvali za komentar povodom ovog snimka, koji je za nekoliko sati postao viralan na Tiktoku i Tviteru. Svi su ubijeđeni da je autentičan i da se na njemu čuje Teodora. Mislila je da će to da prođe, ali kad je saznala ko stoji iza toga, postalo joj je jasno da se neće na ovom završiti - priča naš izvor i dodaje:


- U pitanju je jedan njen ogorčeni bivši saradnik koji ne želi novac, već želi da joj se osveti zbog toga što je bila nekorektna tokom njihove saradnje. On u svom posjedu ima i njene navodne eksplicitne video-snimke koje planira da plasira putem društvenih mreža. Da li će to uraditi i kada, to niko ne zna. Iako ona pokušava to da zataška, vrlo je vjerovatno da će on iz pakosti te snimke uskoro objaviti, što će biti veliki problem za Teodoru - završava  izvor.


Podsjetimo, već nekoliko nedelja mediji povezuju Teodoru s Lesorom, ali i s Lukom Vildozom, što je ona demantovala.

Naime, Teodoru su novinari na derbiju u hali Pionir zatekli pitanjima otkud ona tu i koga bodri, a na koja je pjevačica pokušala da izbjegne odgovor.

- Ovo mi je prvi derbi. Navijam za Partizan oduvijek, rođeni brat i tata mi navijaju za taj klub i onda sam ga i ja uz njih zavoljela. Više volim košarku od fudbala. Ne smijem da vam otkrijem koji mi je košarkaš najdraži, jer ćete me odmah spojiti s njim, a za tim nema potrebe - rekla je ona tada kroz smijeh.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.