x

iznenadio i samu anastasiju

Promijenio se, postao je drugi čovjek: Anastasija rekla kraj, povratka Gudelju poslije ovoga nema! (Foto)

O Anastasiji Ražnatović i Nemanji Gudelju ne prestaje da se piše otkako su u martu prethodne godine stupili u emotivnu vezu. Iako je Cecina kćerka tek bila izašla iz duge veze i nije želejla da se vezuje ni za koga, ljubav nije birala vrijeme i mjesto te je svoje srce podarila srpskom fudbalskom reprezentativcu.

Početkom ove godine mlada pjevačica spakovala je kofere i preselila se u Sevilju gdje porodica njenog dragog živi godinama unazad. Folk diva ju je podržala u odluci, a Tasa čim joj obaveze dozvole posjećuje najmilije u Beogradu, te je do nedavno boravila sa Nemanjom u srpskoj prijestonici. Mladom paru dogodio se težak gubitak kada su prije dva mjeseca izgubili bebu u petom mjesecu trudnoće, a utjehu su pronašli u srpskim manastirima koje su redovno posjećivali.


Sada su se ponovo vratili u Španiju gdje uživaju u slobodnom vremenu i vrelim ljetnjim danima, i redovno o svemu što rade obavještavaju fanove putem društvenih mreža. Tako smo imali prilike da vidimo da je fudbaler prije nekoliko nedelja otišao na transplantaciju kose u Turskoj. Gudelj je tada pokazao i kako izgleda cijeli proces pripreme pred transplantaciju kose, a doktori sa klinike su srdačno dočekali fudbalera Sevilje.


Rezultati su već izuzetno vidljivi, sudeći po najnovijoj fotografiji koju je njegova djevojka objavila na svom storiju na Instagramu. Novi izgled Nemanje Gudelja najviše je iznenadio njegovu izabranicu, koja mu je ujedno bila i najveća podrška tokom cijelog procesa estetske korekcije. Dok Gudelj grli i ljubi Anastasiju, svi su primijetili da mu je kosa nakon tretmana kojem se podvrgao prilično porasla i da ne liči na sebe, obzirom da je do skoro imao specifičnu frizuru.

.


Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.