x

misterija se nastavlja

Pronađen auto porodice Đokić: Zapaljen Passat pored Morave, unutra nema ništa!

TRNAVA - Kod mosta u ataru sela Tešica, prema Trnavi, desno od puta pored Morave, pronađen je zapaljen auto marke "Passat".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su automobil porodice Đokić u ataru Tešica, gdje je posljednji put na nadzornim kamerama i uočen u ponedjeljak dva sata i 20 minuta poslije ponoći.

Kako Kurir nezvanično saznaje, tijela u zapaljenom automobilu nema. Automobil je zapaljen i u potpunosti je izgorio.


Policija je obezbijedila mesto kako se DNK tragovi ne bi uništili, a forenzičari dolaze na lice mjesta i treba da bude utvrđeno kada je i čime zapaljen automobil. Istraga ima nekoliko pravaca, jedan od njih je da su možda iscenirali cijeli nestanak.

Podsjetimo, Goran, Gordana i njihova kćerka Lidija posljednji put su viđeni u selu Moravac gdje živi Goranova majka u ponedjeljak 00.20 sati kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu.


Međutim, nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontra putem. Posljednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!


- U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva ili je vozilo stajalo. Kamere nisu poslije i prije toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu - objavljeno je u jutarnjem programu TV Pink.


- U neizvjesnosti smo, svakim danom nam je sve teže i teže. Onaj dan kada smo prijavili nestanak, mislili smo - naći će ih. Nadali smo se i juče, i danas, svaki dan se nadamo. Peti dan je prošao otkad ih nema, to je stvarno strašno - kazala je za Blic Verica Đokić, snajka Gorana Đokića iz Aleksinca koji je sa suprugom Gordanom i kćerkom Lidijom nestao 26. septembra.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.