x

Proslavljeni glumac operisan: Dragana spasila život Van Damu!

Dragana Mirković spasila je život dugogodišnjem prijatelju Žan-Klodu van Damu, smjestivši ga u prestižnu kliniku u Beču, gdje su ga vrhunski ljekari hitno operisali.

Svjetski poznat i proslavljeni glumac imao je dugogodišnji zdravstveni problem s prostatom, a kako se stanje pogoršalo, moralo je brzo da se odreaguje i da se odradi hitna intervencija.

Pjevačica i njen suprug Toni Bjelić su saznali za to jer su sa njim veoma bliski prijatelji, a pošto poznaju najbolje ljekare u Austriji, predočili su im problem koji glumac ima, pa su preporučili najbolju soluciju za njega i vrlo brzo je donijeta odluka o intervenciji.


- Dragana i Toni su potegli sve veze koje imaju da bi mu pomogli. Oni se vole kao da su rod. Klinika na kojoj je operisan Žan-Klod važi za jednu od najprestižnijih u Evropi. Tu se operišu državnici, političari, zvijezde šou-biznisa. Zagarantovana im je privatnost, najbolja moguća njega, a moraju da ispune samo jedan uslov, a to je da imaju dubok džep. Naime, samo krevet, odnosno ležanje po danu, bez ikakve terapije i ljekara košta 2.000 eura, što njemu, kao velikoj zvijezdi Holivuda, nije teško palo - kaže na početku razgovora izvor koji je zaposlen u klinici i nastavlja, pa dalje otkriva.


- Ne kažu džabe, što si uspješniji u poslu, što si veća zvijezda, prizemniji si. On je zaista bio divan, ljubazan. Kada bi nam se obratio za bilo šta, djelovalo je skoro, pa stidljivo, nenametljivo. Kod nas je ležao desetak dana, poslije čega je otpušten na kućno liječenje, uz redovne kontrole. Prvi dan su mu urađeni detaljni pregledi, analize, a već narednog se našao na operacionom stolu. Sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Iako je u malo poznijim godinama, brzina oporavka nas je iznenadila. Na to je uticalo što on cijeli život vježba, vitalan je, tako da je sve to podnio čak i lakše nego što se očekivalo. Mislim da ga je Dragana Mirković dovela kod nas, nisam radila taj dan, tako da je nisam ni vidjela, ali mi kolege kažu da je bila. Svaki dan mu je stizalo svježe cvijeće, korpe sa voćem, baš se vidi da su pravi i veliki prijatelji i da se vole i poštuju, kao i da to nije prijateljstvo iz koristi - ispričala je žena koja radi u ovoj klinici, a koja je rodom iz Srbije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Es ist uns eine große Freude, dass unsere Institution die Durchführung Ihres Darlehenskreditereignisses bekannt gibt. Dieses Jahr wird die Veranstaltung zum Thema haben "KREDIT FÜR ALLE" und zielt darauf ab, Menschen von sehr gutem Glauben zu helfen. Machen Sie sich keine Sorgen mehr darüber, Ihre Projekte durchzuführen und Ihr Geschäft oder Ihr persönliches Darlehen auf sehr flexible Weise zu erweitern. Wählen Sie das persönliche Darlehen zu einem festen Zinssatz von 2% Benötigen Sie einen dringenden Kredit? Wir stehen zu Ihrer Verfügung Möchten Sie Ihre Schulden löschen, Mit Madame SOPHIE FAUVERGE an der Spitze erwarten Sie gute Kreditbedingungen E-MAIL: [email protected] Danke, dass Sie sich gemeldet haben herzlich