x

Protiv Lazića podnijeta prijava: Darko ide u zatvor ako ne plati kaznu od 2.000 eura! (FOTO)

Protiv pjevača Darka Lazića jučer je podnijeta prekršajna prijava za izazivanje saobraćajne nesreće 23. oktobra prošle godine na putu kod Brestača u kojoj je teško povrijeđen.

Ukoliko se dokaže njegova krivica, mogao da bi da bude olakšan za više od 2.000 eura i da ode u zatvor do četiri i po mjeseca.

- Podnijet je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog neprilagođene brzine, odnosno prebrze vožnje u trenutku kada se dogodila saobraćajna nesreća.

Osim toga, on je napravio prekršaj jer je upravljao bez vozačke dozvole i u stanju teške alkoholisanosti, jer mu je izmjereno 1,39 promila - navodi naš izvor i nastavlja:

- Kazne za ove prekršaje su veoma visoke, pa će Lazić morati da plati najmanje 240.000 dinara, a najviše 320.000 dinara. Ukoliko ne bude platio ove kazne, on bi mogao da provede do 135 dana u zatvoru, odnosno četiri i po mjeseca - dodao je sagovornik Kurira.


Da podsjetimo, Lazić je kobnog jutra išao iz Šapca u svoju porodičnu kuću u Brestaču. Pjevač je prethodne noći bio na jednoj privatnoj zabavi, a trebalo je i da prespava kod prijatelja. Međutim, primio je telefonski poziv koji ga je probudio poslije samo nekoliko sati sna.


- Iako je prethodne noći pio rakiju s prijateljima, Darko je požurio u Brestač. Na oko kilometar od porodične kuće, on je izletio sa puta svojim BMW Z4 i isprevrtao se. Prolaznici su zatekli uništen automobil i povrijeđenog Darka, pa su momentalno pozvali Hitnu pomoć - podsjeća sagovornik Kurira.

Lazić je u veoma teškom stanju prebačen u KBC Zemun, gdje su se ljekari danima borili za njegov život.


- On je operisan više puta, a nakon nešto više od mjesec dana provedenih u bolnici prebačen je u banju Selters, gdje je nastavio lečenje - dodao je naš izvor.

Nakon same nesreće pjevač je pričao o tome koliko ga je ovo promijenilo.


- Radio sam tri-četiri dana prije saobraćajne nesreće, nisam imao mira. Kriv sam što sam uopšte otišao na proslavu, htio sam da stignem kući što prije i da spavam. Umor me je stigao, dosta sam na točkovima i na putu. Otkad vozim auto, uglavnom stanem sa strane, a sada nisam. Đavo nema mira, bitno je da je glava živa, oporaviću se. Ko je umoran, neka ne vozi pijan, parkirajte se sa strane. Ja sigurno ubuduće voziti neću, naći ću vozača. Ranije kreni da bi stigao na vrijeme - rekao je Lazić nedavno u jednom intervjuu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.