x

PRVI I JEDINI ALL INCLUSIVE RESORT U BOSNI I HERCEGOVINI

Provedite nezaboravan decembar u Ajdinovićima

Ajdinovići, mjesto koje je za mnoge putnike usputno, a za putnike namjernike, poželjno. Nalazi se u čudesnom prirodnom ambijentu između Nišićke i Romanijske visoravni, idealnom za boravak u svakom godišnjem dobu. Centar se prostire na 400.000 metara kvadratnih, te stoga pogodno je mjesto za različite vrste odmora. I dok u novembru ovo turističko naselje ne radi zbog redovnih održavanja, za decembar se sprema specijalna ponuda. 

Sportsko rekreativni centar Ajdinovići je za svoje goste spremio posebnu decembarsku ponudu:

HOTEL, VILE, BUNGALOVI I PLANINSKE KUĆE

Cijena boravka dvije noći/tri dana iznosi 165 KM po osobi radnim danima i 220 KM po osobi ako planirate dolazak vikendom.

Cijena boravka jedne noći/dva dana iznosi 115 KM po osobi radnima danima i 154 KM po osobi vikendom. Djeca do 5 godina imaju gratis boravak dok djeca od 5 do 15 godina plaćaju samo 50 posto cijene.


DEPADANS

Cijena dvije noći/tri dana iznosi 155 KM po osobi (radnim danima) i 195 KM po osobi (vikendom).

Cijena jedne noći/dva dana iznosi 108,50 KM po osobi (radnim danima) i 136,5 KM po osobi (vikendom).

Decembarska ponuda je prilika koja se ne propušta, a ugođaj će biti potpun u prvom i jedinom centru ovog tipa gdje je cjelokupna ponuda bazirana na all inclusive aranžmanu.


Tri obroka i neograničena konzumacija hrane na bazi švedskog stola neće ostaviti ravnodušnim ni najzahtjevnije gurmane. Gosti će uživati u domaćim proizvodima karakterističnim za dato podneblje uz ostale delicije koje čine bogatu gastronomsku ponudu.


U okviru all inclusive aranžmana, gosti mogu koristiti sve usluge SPA centra: bazen sa toplom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar, pogled na bogato prirodno okruženje.


Tu je i bogat zoološki vrt sa preko 300 domaćih životinja koje gosti mogu upoznati, hraniti i družiti se sa njima. Pored domaćih životinja, gosti mogu upoznati i vukove, medvjedicu te lisice.

Za svoj boravak možete odabrati i nekoliko različitih smještajnih jedinica i to: hotelski smještaj, zgrada depadansa u samom središtu Centra, bungalovi uz šetnjice i jezera, planinske kuće u čudesnom ambijentu crnogorične šume ili luksuzne vile u tihoj zoni Centra.


Rezervacije i informacije:
Web: www.srca.ba
Email: [email protected]
Telefon: 080 02 22 29
Instagram: https://www.instagram.com/srcajdinovici/
Facebook: https://www.facebook.com/sportskorekreativnicentarajdinovici/

.

.

.

.

.

..

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.