x

Prvi intervju Marka Miljkovića nakon što je zaprosio Lunu: Progovorio o svadbi, a evo kakav šok se desio usred noći!

Sinoć je Marko Miljković zaprosio Lunu Đogani, te joj je tom prilikom priredio nezaboravno veče. Organizovao je glamuroznu proslavu i mislio na svaki detalj.

- Htio sam 1. septembra, ali drug mi je rekao, prijatelj s kojim sam se dogovarao da ipak nećemo imati vremena da sve organizujemo kako sam ja zamislio. Ja sam htio sve to odmah, međutim, on mi je predložio da sačekamo nekoliko dana da sve odradimo kako treba, dekorišemo prostor. Znam da Luna voli da sve to bude lijepo dekorisano. I da bi to stigli, morali smo da pomjerimo za 6. septembar i ispalo je sve kako treba.


Da li je bilo teško da sve to organizuješ, a da Luna ne sazna?

- Da. Katastrofa. Svaki dan sam bio u haosu. Tresao sam se da ne sazna. Jer svaka sitnica kod nas bukne, za čas se sazna. Bilo je dosta ljudi koji su učestvovali u organizaciji, a ćutali. Pet dana su držali jezik za zubima. Hvala im na tome da Luna ne sazna ili da ne dođe do nekih ušiju do kojih ne bi trebalo da dođe. Imamo dosta hejtera. Na kraju je sve ispalo perfektno i ja sam prezadovoljan.


Luna je skakala od sreće. Šta ti je kasnije rekla kada ste ostali sami?

- U šoku je. Noćas nije mogla da vjeruje. Probudila se u toku sna nije mogla da vjeruje i gledala na ruci da li je tu prsten. Još uvijek stoji. Kada je vidjela prsten i iznenadila se. Znači nije bio san. Ona je presrećna. To je bilo za očekivati, meni je baš drago da je ona presrećna. I ja sam presrećan. Idemo sada dalje.

Svakom muškarcu je teško da izabere prsten koji će fascinirati buduću mladu. Kakav je bio slučaj kod tebe?

- Nisam imao pomoć, sam sam ga birao i ubo sam da bude perfektan za nju. Niti je prevelik, niti joj smeta. A prelijep je i ima plavi safir, kao što su njene oči. Gledao sam to po njenim očima da taj mali safirčić bude idealan. Birao sam ga jedno sat vremena. Predomišljao se da li ovaj da li onaj, pa napravio uži krug, 5- 6, prstenja pa pogledam. Bio sam dosadna mušterija. Na kraju sam odabrao baš pravi i to mi je drago. Ona je oduševljena.


Da li su ti tvoji odmah čestitali, posebno mama, za nju si vezan. Šta ona kaže?

- Mama je presrećna. Ona je saznala prije nekoliko dana da ću da je vjerim. I presrećna je zbog toga. Mama je podržala i ima riječi hvale za nas. Ona obožava Lunu. U ogromnom imperativu priča o njoj.

Za razliku od tvoje mame, Anabela baš i nije bila upućena i saznala je od novinara da si vjerio njenu kćerku. Da li vam je poslala poruku, pozvala da vam čestita.

- Ne bih da pričao o njoj. Ne znam to moraš da vidiš sa Lunom.

Da li planirate skorije svadbu?

- Razmišljamo o tome, a kada će to konkretno biti još ne znamo. Nešto smo pričali da to bude na proljeće, ali da ne malerišemo. Polako. Trebalo bi u narednih godinu dana. Zavisi od nas. I kada uslovi dozvole što se tiče korone. Vidjećemo kako će se stvari odvijati.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.