x

PRVI NASTUP MIRKA KODIĆA NAKON SMRTI SINA Harmonikaš na ivici suza: "Večeras sviram za Aleksandra"

Nasljednik harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandra Kodić, preminuo je iznenada 28. oktobra. Kodić večeras nastupa na koncertu na Kolarcu u Beogradu posvećenom sevdalinki i to samo mejsec dana nakon porodične tragedije.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Mirko se nedavno pojavio na utakmici Crvene Zvezde, a ovo je prvi put da je zasvirao harmoniku nakon što je izgubio naslednika.

Pre početka nastupa, voditelj je rekao:

Mirko mi je rekao: "Molim te prenesi svima u sali da ja ovde večeras sviram za sina (Aleksandra) i sve one koji vole sevdalinku" - rekao je on, dok je Kodić sve vreme bio na ivici suza.

Ovo je za mog sina - rekao je Kodić, koji je dobio gromoglasan aplauz.

Inače, Mirko je nedavno otkrio da bi njegov sin Aleksandar hteo da on peva i da svira i da ne bi voleo da ga obuzme tuga.

Mislio sam da ne treba dugo da nastupam, da pevam, ali sam onda dobro razmislio. Stao sam i došlo mi je na pamet da bi moj Aleksandar hteo da pevam, da sviram. Ne bi hteo da me obuzme tuga. Ovaj rođendan dočekujem sam, prvi put bez mog sina, i to me boli. Umesto da slavimo svi zajedno, ja mislim na Aleksandrov grob. S druge strane, osećam da je negde tu, da nikad i nije otišao i to mi daje neku utehu. Bol za detetom nikad ne može da prođe, to je činjenica, ali je bitno da nastavimo život sa shvatanjem da se sve dešava iz nekog razloga. 

Naše je samo da to razumemo i prihvatimo onako kako možemo i moramo. Ne želim previše da pričam na ovu temu. Ova bol je samo moja i ne ide da sad detaljišem po medijima previše o svemu ovome. Veliki deo svega ovoga čuvam samo za sebe - rekao je Kodić nedavno za "Republiku".

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.