x

Nju su svi čekali da čuju!

Prvi put poslije skandala! Nakon hapšenja Gagija Đoganija, oglasila se Anabela Atijas! Samo je ovo imala da poruči!

Vijest koja je prethodne noći šokirala sve jeste da je Gagi Đogani, poznati denser, uhapšen kada ga je policija zaustavila na Pupinovom mostu i kod njega pronašla dvije kesice kokaina.

Kako je navodno Gagi tada njima rekao, droga koju je imao kod sebe je za ličnu upotrebu, a ovo je mnogo razočaralo one koji su znali koliko je njemu bilo teško da godinama unazad ne koristi narkotike.

Jedna od onih koja najbolje zna i koja je prošla kroz mnogo loših situacija sa Gagijem zbog njegovih poroka jeste njegova bivša supruga Anabela Atijas. Tokom njihovog zajedničkog učešća u Zadruzi, Anabela i Gagi su iznjeli mnogo toga o njihovom odnosu koji je bio narušen zbog njegovog konzumiranja narkotika, ali i čak kada se pjevačica razvela od njega i udala za drugog čoveka, a svog sadašnjeg supruga Andreja, njih dvoje su pomagali Gagiju da se riješi loše navike.

Očekivano, mnogi su željeli da čuju Anabelin komentar na cijelu situaciju i Gagijevo hapšenje, a portal Pink.rs je uspio da dođe do nje. Međutim, pjevačica je riješila da ne dodaje ulje na vatru i da ono što misli zadrži za sebe.

Ne bih ništa komentarisala - rekla nam je Anabela, a na konstataciju da bi mnogi sada voljeli da čuju i da sigurno ima šta da kaže, ona nam je kratko odgovorila:

Pa bi, ali mi ništa više ne znači - zaključila je pjevačica.

Da li će u nekom narednom periodu Anabela promijeniti mišljenje i reći šta ima o ovoj trenutnoj situaciji ili će ipak iz svojih razloga ostati u potpunosti bez komentara, ostaje da se vidi.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.