x

Raco: Vjerujem u muško-ženska prijateljstva!

Miljenik nježnijeg pola, glumac Luka Raco, kojeg imamo prilike gledati u ulozi Alekse u seriji “Igra sudbine” koja se emituje u programu OBN TV radnim danima od 21:40h zbog fizičkog izgleda najprije je otišao stazom manekenstva. Prekretnica u njegovoj karijeri je uloga u televizijskoj seriji „Sinđelići“ 2013. koju je dobio na kastingu i koja mu je donijela veliku popularnost.  

Njegova želja još odmalena je bila da se bavi javnim poslom, a gluma mu je bila velika želja i ljubav. Prepoznatljiv po atraktivnom izgledu i zavodničkom osmijehu Luka je često dobijao ponude da snima reklame i muzičke spotove. Bavio se i manekenstvom, a na pistu je kročio 2012. godine kada je ponio titulu mistera Srbije.

Luka vodi porijeklo iz BiH, tačnije iz Mrkonjić Grada.

Rođeni ste u Beogradu, kao i vaši roditelji, ali jednom ste rekli da ste otkrili da korijene vučete iz BiH.

Tako je, tačnije iz Mrkonjić Grada. Moj čukundeda je rođen tamo, a zatim se s porodicom preselio u Beograd. Verovatno da se ta priča pre toga menjala s kolena na koleno, nikada neću do kraja ni saznati. Retkost mog prezimena zaista mi je donela dobre stvari. Pola Holivuda menja svoje ime zbog te  prepoznatljivosti, to čak rade i kod nas, a ja ipak nisam morao. Neke stvari su mi zaista bile predodređene kada je u pitanju put ka ovom poslu. 

U novoj epizodi emisije Glossy lično popularni Luka otkriva kako je zavolIo glumu, šta djevojka mora da ima da bi ga osvojila, sa kim najviše voli da ide u šoping, kao i kome bi povjerio svoju najmračiju tajnu.

Od ponedjeljk do petka od 21:40h ne  propustite pogledati novu epizodu serije IGRA SUDBINE u programu OBN TV.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.