x

ne ostavlja je na miru

Rada je Harisu pravila vradžbine kako bi ga zadržala: Opsjednuti fan iznio nove optužbe na račun pjevačice!

Dario Šogorović je šokirao prijetnjama da će u javnost iznijeti intimni snimak sa pjevačicom Radom Manojlović, a sada je nastavio sa optužbama da je pjevačica pribjegavala vradžbinama kako bi zadržala bivšeg dečka Harisa Berkovića...

Ranije je kao bomba odjeknula vijest da Dario Šogorović, bivši učesnik rijaliti šou programa "Parovi", ima p..no snimak sa pjevačicom Radom Manojlović, a sada je Dario iznio nove optužbe na račun Manojlovićeve.

Naime, Šogorović tvrdi da je Rada pribjegavala vradžbinama kako bi svog bivšeg dečka Harisa držala pod kontrolom i radila sa njim šta hoće.


- Radina majka i sestra su sa nekim babama išle kod hodža, i to u Bosni, a sve zato da bi mu okrenula um, da može da ga kontroliše. On je dečko postao zaslijepljen. Harisovi roditelji su mu u pantalonama našli zašivene neke zapise, a dok je bio u Beogradu, sa njom, i sam je pronalazio zapise u džepovima. Ona se tada pravila luda, kao "Jao, ko ti to pravi", a sve mu je to ona radila kako bi bio njen. Pribjegavala je vradžbinama da ga zadrži, to je dno dna... - rekao je Dario i objasnio kako su vradžbine i veza sa Manojlovićevom loše uticale na Berkovića:


- Njegovi roditelji je nikako nisu prihvatili. Kako da je prihvate. Uništila je dečka. Počeo je da se opija, da se kocka, ona se hvalila kako je vraćala njegove kockarske dugove... Ma, sve isto kao što je Dalila radila sa Dejanom Dragojevićem. Roditelji su jedva uspjeli da ga osvijeste - rekao je Šogorović.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744