x

nastao haos zbog fotke iz prošlosti

Radujete se trudnoći djevojčice koja je ovdje imala 14, a on 29 godina: Brata i snajku Teodore Džehverović prozivaju na Tviteru!

Sava Džehverović, rođeni brat pjevačice Teodore Džehverović danas je oženjen influenserkom Adrianom Kadar, a ona je imala 14 godina kada su započeli vezu. Nedavno su objavili sretne vijesti da čekaju djevojčicu, a sada su se našli na meti kritika tviteraša zbog razlike u godinama, ali i njihove zajedničke fotografije koja je nastala na početku njihove veze.

- Preslatko, samo što se radujete trudnoći devojčice koja je grumovana, koja je ovdje imala 14 godina a on 29, koja danas ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima još 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je djevojčica bolje da ćutim - jedan je od komentara koji je izazvao pravu polemiku na Tviteru:


"Pa naše babe i mame su rađale u 15, 16, 17 godina. Šta im je falilo? Ne branim ovo dvoje ali njihova stvar. Ako su tako željeli", glasio je komentar.

"Sve im je falilo, djetinjstvo, normalni porođaji, uslovi, djeca nisu da rađaju drugu djecu", glasio je odgovor korisnice Tvitera.


Adriana i Sava su odlučili da kćerki daju ime Dorotea.

- Jer ona je isto što i ti "dar Božiji", samo malo drugačiji raspored slova - napisala su Adriana i Sava nakon što su otkrili da su ime za nasljednicu odabrali po Teodori Džehverović.


- A tek što djevojčici daju ime po njegovoj sestri, samo ću ostaviti ovu sliku ovdje - nastavili su da ih prozivaju na društvenoj mreži.

Sava je, podsjetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.


- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu osjeća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zamjeni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.


Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se više odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - iznio je jednom prilikom Sava.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.