x

dobio popularnost preko nje?

Raskinuli Anja i Cvele, ona oplela: Želi druge djevojke, bio je sa mnom iz koristi!

Bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele su u "Zadrugu 4" ušli kao skladan par, ali je njihov boravak u rijalitiju bio i više nego turublentan.

Ipak, nakon izlaska, djelovalo je da je par riješio sve nesuglasice, ali na kraju su odlučili da stave tačku na romansu.

Naime, Cvele je prvi saopštio da su raskinuli, a potom se oglasila i Todorovićeva.


- Samo želim da se obratim svima koji me prate, a ima vas dosta. Anja i ja smo raskinuli zvanično i nećemo se miriti. To je to što imam da kažem na ovu temu. Ne želim da ispadam ološ kakvim me predstavljaju ljudi. Smatram da nisam kriv samo ja, a druga strana je doprinijela da ja ovo presiječem svojim lošim ponašanjem. Toliko o tome - napisao je Cvele.


- Cvele i ja smo raskinuli poslije godinu i po dana veze. Želi slobodu, želi druge djevojke, ja mu više nisam bitna, i ispostavilo se da sve što sam sumnjala da je samo iz koristi sa mnom bila istina. Ovo je posljednji put da pričam o raskidu, nemojte me ništa pitati. Hvala na razuijmevanju i još jednom, tata, izvini što te nisam slušala, već sam birala emocije i bila slijepa kod očiju, da bi me on ostavio nebrzo po izlasku iz rijalitija kad je dobio malo popularnosti. I neka mu je sa srećom sve što je uspio uz pomoć mene – napisala je Anja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.