x

Raspametio Sarajevo: Saša Kovačević oduševio 15.000 fanova u Zetri! (GALERIJA)

Na radost brojnih fanova, popularni pop pjevač Saša Kovačević je ove subote, 22. decembra održao prvi solistički koncert u Sarajevu! Najveća dvorana u BiH - Zetra je te noći primila oko 15.000 fanova pjevača koji se može pohvaliti zavidnom karijerom, bez ijedne mrlje i skandala. Predivne balade, pjesme u latino stilu, najbolja produkcija doveli su Sašu na sami vrh domaće muzičke scene, pa i ne čudi zašto je za njegov koncert u Sarajevu vladalo ogromno interesovanje. Beral Music se kao uvijek potrudio da sve bude savršeno, pa nije isključeno kako su pred mladom zvijezdom iz Srbije i najboljom organizacijom u BiH tek veliki planovi. 

Čarobna noć u sarajevskoj Zetri je iza nas! Saša Kovačević se potrudio da ispuni očekivanja brojne publike koja je te noći pristizala na veliki solistički koncert iz svih gradova BiH. Saša je jedan od rijetkih pristojnih momaka na sceni kojem "žutilo" nije potrebno, pa sve ono što je postigao pripisuje se isključivo njegovim pjesmama i spotovima. Sarajevo to cijeni, a kako se kaže da onaj ko uspije u gradu na Miljacki, tek je onda položio ispit, budući da je sarajevska publika jedna od najzahtjevnijih, onda sa sigurnošću možemo reći kako je Saša položio ispit sa čistom desetkom. 


Saša je koncert započeo pjesmom "Bez tebe me nema", a mnogobrojna publika mogla je uživati u hitovima: "Temperatura", "Lapsus", "Slučajno", "Noć do podne", "Rođendan", "Zamalo tvoj" i mnogim drugim. Na repertoaru ovog mladog srbijanskog pjevača bile su i srceparajuće balade poput: "Živim da te volim", "Gde smo moja ljubavi", "Branim", "Bez tebe me nema". 


Posebno, za sarajevsku publiku Kovačević je otpjevao i pjesmu Halida Bešlića pod nazivom "Miljacka", kao i numeru "Sve je laž" Dine Merlina.


Popularni pjevač svoju muzičku karijeru počeo je 2006. godine, a do sada je objavio dva studijska albuma i preko 20 singlova.


U vrlo kratkom vremenskom periodu postao je miljenik ženskog dijela publike, a pripadnice ljepšeg spola bile su i sinoć najbrojnije u sarajevskoj dvorani.

Ljuba Stanković, pobjednik "Pinkovih zvezdica", te Džejla Ramović pobjednica šoua "Neki novi klinci" i Anid Ćušić su bili neki od gostiju na ovom koncertu. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.