x

progovorio

Razvod Dalile i Dejana i dalje traje: Dragojević sad otkrio detalje, evo zašto se sve odužilo, a sa bivšom završio zauvijek!

Dejan Dragojević se osvrnuo na svoju pobjedu u rijaliti programu "Zadruga 5" i iskreno priznao da li je zasluženo odnio prvo mjesto u rijaliti šou programu.

Zvaničan razvod Dalile i Dejana

- Zvanično ne, mislim zvanično da. To znači da papiri nisu skroz gotovi, a zvanično da znači da sam ja završio sa tom osobom zauvijek. Taj brak je potpisan na kanti, a što se procedura odužila to zaista nije do mene - kratko je komentarisao Dejan.


Raskid Anđela Ranković i Sandre Rešić

- Anđelo je fin momak, ali mislim da ga je rijaliti uzeo pod svoje i nije znao više ništa. Pokušavao je da spusti loptu ali nije mogao jer ipak to je velika psihološka igra. Što se Sandre tiče, ona je dovoljno rekla o sebi. Za sve je imala komentar kako smo mi tamo prc parada koja će se razići poslije dva dana, a na kraju je ipak ispalo da je ona raskinula nakon 48 sati - ističe bivši rijaliti učesnik.


Raskid Dalile i Cara

- To niko nije očekivao (smijeh). Oni raskidaju ili ne raskidaju to je nešto njihovo... Što se mene tiče samo što dalje od mene, vidimo se u narod pita i to je sasvim dovoljno - bio je kratak rijaltii pobednik.

Aleksandra postaje dio porodice Dragojević

- Mama ju je odmah prihvatila, pala na koljena i viče sine ženi se odmah (smijeh). Tako da ja kako nađem novu djevojku tako se odmah ženim. Šalu na stranu, svi su je prihvatili, ja sam presrećan što je tako i sve u svemu jedna pozitivna atmosfera i samo će iz dana u dan ići još bolje.


Pobjeda Dejana Dragojevića u Zadruzi 5

- Moja pobjeda nije samo u smislu ljudi glasali i ja pobijedio. U suštini tako je bilo, ali kada sam čuo one brojke i statistike i biti prvi u takvom formatu je zaista neopisiv osjećaj. Kada sam izašao na binu i kada sam čuo da skandiraju moje ime, to je bilo kao kada Ronaldo izađe na stadion pa svi viču njegovo ime u glas, eto tako sam se osjećao. Moja pobjeda je što sam se vratio kući i što sam dobio priliku za nov život - završava Dejan za emisiju "Zadrugari na skeneru".

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.