x

da li biste ga prepoznali?

Rekli su mu da ne zna da pjeva, a pobijedio je: Marko Bošnjak glasom je oduševio region, a evo kako danas izgleda!

Marko Bošnjak, dječak je koji je prije pet godina fascinirao milionski auditorijum u takmičenju "Pinkove zvezdice", kada je u drugoj sezoni odnio pobjedu.

Ovaj talentovani dječak nikada nije odustao od muzike, a svoju karijeru planira da podigne na viši nivo. Prije učešća u "Pinkovim zvezdicama", Marko je bio na jednoj audiciji na kojoj mu je žiri rekao da nije talentovan. To se ispostavilo kao netačno.


"Neki ljudi su mi tada rekli da ne znam da pjevam... Ali ne želim da pričam o njima, jer se okrećemo lijepim stvarima. Želim da radim na sebi i ne bih više da se obazirem na takve komentare. Dokazao sam da znam da pjevam i to je meni najveća nagrada", rekao je Marko.


Nakon što je te 2016. godine pobijedio, nastavio je da razvija svoj talenat. Nedavno se prisjetio momenta kada je nagradu odnio kući i uz sljedeću poruku opisao kako su za njega izgledale ove četiri godine.

"Roditelji i prijatelji su mi bili najveća podrška tokom čitavog takmičenja. Jedva čekam da dođem kući i da sa drugarima proslavim pobjedu. Bez njih ne bi bilo moguće da ostvarim ovo. Prije nego što sam izašao na scenu, rekli su mi da budem opušten i da radim ono što najbolje znam", rekao je jednom prilikom Marko Bošnjak.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.