x

RODITELJI NA LJETOVANJU SAZNALI DA IM JE PRIJATELJ UBIO SINA! Muk u kući kuma Goce Tržan! Otišao da vrati porodični dug, A ON GA UBIO!

Vijest o smrti sina, roditelje ubijenog Maria Trtića (28), vjenčanog kuma pevačice Goce Tržan i njenog muža Radomira Novakovića, sačekala je dok su bili na ljetovanju na Hvaru.

Mario je ubijen prekjuče popodne kada je otišao u kuću Mitra Vukovića (66), nekadašnjeg poslovnog saradnika njegovog oca, kako bi mu vratio dio porodičnog duga. Šta se u dvorištu dogodilo za sada nije poznato, ali je izvijesno da je Vuković pucao u Maria i ubio ga na licu mjesta, a potom ubio i sebe.

Da se dogodio zločin policija je otkrila nakon što je Marova sestra prijavila njegov nestanak jer je, kako je ispričala, oko 11 sati mopedom otišao od kuće i nije se vraćao, niti javljao na telefon.

Policija je odlučila da se provoza po selu, a potom je uočen njegov moped ispred Vukovićeve kuće. Kada su policajci ušli u dvorište ugledali su jeziv prizor: krv i dva beživotna tijela na terasi.

Roditelji ubijenog Marija odmah su obaviješteni o zločinu, i oni su se danas oko 7 sati ujutru vratili u selo Đurđevo gdje imaju porodičnu kuću i u kom se zločin dogodio.


U njihovom porodičnom domu cijelog dana se okuplja veliki broj ljudi kako bi izjavili saučešće porodici.

Kako saznajemo, Mariovi roditelji su skrhani bolom i nisu sposobni da pričaju za medije.

Sa njima je i mladićeva supruga kojom se vjenčao početkom ove godine. Na svadbi su im kumovali pjevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković.

Kako saznajemo, Mariova majka je profesorka, a otac suvlasnik lanca marketa i brod restorana u Titelu.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.