x

često ga prozivaju

Rolex od 7.000 eura sam zaradio: Voditelj odgovorio na prozivke i objasnio zašto je rođen za "budžu"!

Voditelj Filip Čukanović koji je, pored blistave karijere, poznat po trikovima sa Palmom, ispijanju majčinog mlijeka u programu, ovog puta otkriva šta nikada ne bi uradio zarad rejtinga!

Voditelj Filip Čukanović je stekao veliku popularnost radeći kao voditelj jutarnjeg programa na TV Prva, a pored sjajne karijere, dobro je poznato da privlači veliku pažnju medija! Od skupocjenog sata, ’’budže’’ i trikova sa Draganom Markovićem Palmom u programu, voditelj otkriva šta nikada ne bi uradio radi popularnosti i rejtinga.


“Ja stvarno mislim da je trik sa Palmom bio jedan od televizijski gledano događaja godine. Šta sam tražio, to sam i dobio. Ja sam rekao nema problema, samo izvolite i to se dogodilo. Nije me povrijedio, naravno jer zna šta radi, prosto je profesionalac i u tome. Međutim, postoje mnoge stvari koje ne bih radio zarad rejtinga. Nikada ne bih zvao određene ljude u emisiju zato što, Bože moj, oni dižu rejting! Dakle, smatram da treba zadržati mjeru, pristojnost, biti atraktivan, učini nešto da se iskoči iz šablona, da bude interesantno. Ti treba da budeš drugačiji, ali u koliko ću ja stalno da pravim skandale, da pijem majčino mlijeko ili da napravim neki trik sa Palmom ja onda postajem rijaliti igrač, a to nije nešto što ja želim.”


Osvrnuo se i na svoj skupocjeni sat koji je privukao veliku pažnju, ističući da ni sam ne zna zašto.

“Ljudi, postoje satovi koji koštaju nekoliko miliona, nekoliko stotina hiljada eura. Mene svi pitaju zašto se toliko priča i piše o tvom satu? On spada u jeftinije te marke. Pritom, ne želim nikome da se pravdam. Sam sam ga zaradio! I znam da je vama na Mondu to bio taj dan jedan od najkliktanjih tekstova! Mislim, drago mi je zbog vas. Nadam se da ste zaradili neke pare na mom satu, pa možemo da se dogovorimo za neki procenat. Šalu na stranu, stvarno ne znam u čemu je misterija jer nema ničeg mističnog.”


A da li su ga povređivali komentari nakon, već sada čuvene rečenice Laneta Gutovića: “Ti si rođen za budžu”, voditelj kaže:

“Genijalni Lane Gutović je gostovao u mojoj emisiji tokom ljeta. Rekao da me vidi kao budžu, misleći na neku direktorsku poziciju. I to budža proizlazi odatle. Ja znam da će svako da tumači onako kako želi da tumači, onako kako se taj neko lično osjeća. Tako da, ne smeta mi stvarno ništa. Gospodin Gutović i ja smo znali u čemu je poenta. On me je zvao da me pita o čemu se radi jer ga je zvala gomila novinara da ga pita da to prokomentariše. Ako će nekome, što će da izliječi frustraciju na taj način što će mene da uvrijedi, to poboljšati dan, podržavam!”

.

.

.

.

.

.


Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.