x

Uskoro i dva prijateljska meča

Rukometaši u dobroj atmosferi odradili još jedan trening u Hotelu Hills

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ovih dana boravi na Ilidži gdje koristi zvanični EHF termin okupljanja kako bi odradila nekoliko treninga i odigrala dva prijateljska meča.

Selektoru Bilalu Šumanu ponovo se zbog povreda nije odazvalo nekoliko rukometaša, ali bez obzira na to u taboru naše reprezentacije vlada fantastična atmosfera što se moglo i vidjeti na treningu.

Najveće zvijezde poput Nikole Prcea, Mirsada Terzića, braće Burić i ostalih su ponovo na okupu poslije nekoliko mjeseci pauze i na njihovim licima se moglo vidjeti zadovoljstvo što ponovo vide jedni druge.

Reprezentacije radi u dobroj atmosferi, a u Hotelu Hills na Ilidži će se zadržati još svega jedan dan jer u četvrtak ujutru putuje za Crnu Goru gdje je u petak i subotu očekuju prijateljske utakmice.

Kako je selektor Bilal Šuman rekao, dogovor je s Crnogorcima takav da će jedan meč biti igran u najjačim sastavima, a jedan u kombinovanim.

Podsjetimo, naša selekcija će se ponovo okupiti 10-ak dana pred Novu godinu kada će početi pripreme za Evropsko prvenstvo koje se održava u januaru.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.