x

Sa 18 godina je dobio četvrto dijete, a priznao je i da je izgubio nevinost sa 7 godina!

Jedan tinejdžer iz Austrije je na bizaran način postao poznat kada je usljed gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji iznio navodne tvrdnje kako je izgubio nevinost već sa sedam godina. Ovog puta, on je ponovo šokirao javnost, ali sada zbog broja žena i djece koje je napravio sa jedva punih 20 godina.

Austrijanac Marsel postao je poznat javnosti kad je kao 18-godišnjak dobio četvrto dijete i to u vezama sa tri različite žene. Kako se navodi, mnogi su ga zbog toga pitali zašto ne koristi k*ndome.

Marsel je sačekao sa odgovorom neko vrijeme, da bi konačno progovorio na tu temu prilikom gostovanja u jednoj emisiji kada je rekao kako njegov p**is ne staje u k*ndome normalne veličine, poslije čega je namignuo voditelju i publici.


Marsel je sada opet "zvijezda" jedne emisije koja se snima u produkciji austrijske ATV televizije i tom prilikom se pohvalio kako je prvi put imao  odnose sa sedam godina.

Njegova bivša djevojka Kerstin koja je rodila dvije devojčice u vezi s njim, isto je iznijela bizarnu tvrdnju u vidu toga da je prvi put imala s*ks sa devet godina.



Međutim, na Fejsbuku se povodom toga pojavila i optužba od strane Marselove djevojke, koja je napisala da je njegova tvrdnja kako je izgubio nevinost sa svega sedam godina, obična laž.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.