x

ovo je bio njihov dom

Ša je prije afere s Tarom živio sa ženom u Novom Beogradu: Stan opremili luks, imali ljubavnu idilu, a Ivana se sad iselila! (Foto)

Nenad Aleksić Ša zbog suviše prisnog odnosa sa Tarom Simov navodno će ostati bez braka.

Reperova supruga Ivana, prema informacijama koje su dospjele u javnost, ostavila je Nenada. Dok Ša nije iznevjerio Ivanu, njih dvoje su živjeli pravu ljubavnu bajku u domu na Novom Beogradu.

Ša i njegova žena Ivana živjeli su na 12. spratu jednog solitera, a u ovom stanu Nenad je, u trenutku kada je upoznao Ivanu, živio sa bratom.


"Trenutno u ovom stanu živim s bratom. Ne živim s Ivanom iako je ona dio cijele ove priče i gotovo svaki dan je ovdje. Ranije mi je smetalo kada bi neka djevojka prespavala kod mene. Iskreno, jedva sam čekao da svane, pa da ode kući. S Ivanom nije tako. Ona me ujutro razveseli i srećan sam što je tu. Mada, nikad se ne zna, možda jednog dana ostane zauvijek", rekao je prije nekoliko godina Ša, kada je sa Ivanom bio u vezi tek tri mjeseca.


Ivana se, prema riječima komšija ovog para, nedavno iselila iz ovog stana i napustila porodični dom, budući da je zbog Nenadove afere sa Tarom odlučila da stavi tačku na brak sa reperom.


.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.