x

slavlje kod šaulića

Šabanov unuk postaje otac: Djevojka Luke Adžića trudna, otkrili su kojeg je spola beba!

Fudbaler Luka Adžić (23), unuk pokojnog pjevača Šabana Šaulića, kroz nekoliko mjeseci postaće otac.

Lijepe vijesti objavila je pjevačica Ilda Šaulić, Lukina tetka, a mladi fudbaler i njegova izabranica Aleksandra čekaju djevojčicu.

"Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji! Svi se neizmjerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici. Voli vas tetka", poručila je presretna Ilda na Instagramu.


"Na današnji dan je sve počelo, želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan, pored tebe je sve lakše, osjećam se kao najvoljenija osoba na svijetu. Kada sam u teškim trenucima, uvijek znaš pravu riječ, uvijek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi dio mene. Očekuje nas još puno lijepih trenutaka sa našom budućom kćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svijetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te", napisao je Luka svojoj izabranici.


Luka Adžić je sin Sanele Šaulić, starije Šabanove kćerke, i nekadašnjeg fudbalera Ivana Adžića. Brojne poznate ličnosti čestitale su Luki na društvenim mrežama, među kojima su Nikola Rokvić, Milica Todorović, Vanja Mijatović i drugi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.