x

svađa unutar porodice

Šabanova djeca vode bitku za nasljedstvo: Ilda nagovara Gocu da sve na nju prepiše!

Prošlo je skoro dvije godine od smrti Šabana Šaulića, a njegova imovina i zaostavština još uvijek nije podijeljena! Kako SCANDAL! piše, do prije nekoliko mjeseci sporan je bio, navodno, Šabanov vanbračni sin Robert, a sada se pak svađa desila unutar porodice!

Naime, kako nam prenose izvori, Ilda insistira da se sve prepiše na nju, a da se Mihajlo i Sanela izostave iz testamenta! Naravno, sve se to rješava preko Gocine grbače koja više ne zna gdje udara i svega joj je dosta!


– Ilda nijednog trenutka nije htjela da bilo šta otme bratu i sestri, taman posla! Nije ona takva, samo smatra da je najbolje rešenje da se i vila na Dedinju, i svi stanovi, kao i ušteđevina prepišu samo na nju. Ilda u posljednje vrijeme redovno izlazi s majkom jer je Goca konačno počela da se kreće, pa koristi svaku priliku da predloži Goci da se sve prepiše na nju, a da onda ona to sve rasporedi na Sanelinu djecu, a kasnije i na Mihajlovu – piše Scandal.


– Ona je na tu ideju došla jer njen muž Bojan dobro zarađuje, ona pjeva i veoma su imućni, pa smatra da samim tim neće ništa raskućiti ili preko noći potrošiti i tako će sačuvati bogatstvo za brata i sestru. Sa druge strane, Mihajlo i Sanela se sa tim ne slažu do kraja. Vjeruju oni da Ilda ima najbolje namjere, ali bi svi voljeli da se već jednom stavi tačka na tu imovinsku raspravu i da svima padne kamen sa srca, posebno Goci kojoj je najteže jer i dalje nije prebrodila tragičan gubitak muža. Ona hoće sve da podijeli na ravne časti jer nema namjeru da se ogriješi ni o jedno dijete, a poslije oni neka rade šta god hoće – piše skandal.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.