x

Sad smo sve vidjeli: Matora u kupaćem kostimu! Gastoz je ljubio u zadnjicu! (VIDEO)

Nakon prve trojke, na velelepnu scenu na večerašnjoj Zadrugoviziji izašle su Ermina Pašović i Jovana Tomić Matora. Gledaoci televizije Pink imali su priliku da vide kako njih dvije izvode pjesmu "Bomba", a imitirale su zapravo Sanju Stanković i Matoru, koje su snimile ovu numeru.


Matora je ovoga puta imitirala svoju djevojku Sanju, tverkovala, stavila plavu periku i obukla jednodijelni kupaći kostim, dok je Ermina sjajno skinula Tomićevu.

Njih dvije su dale sve od sebe da izgledaju što bolje i imitaciju izvedu savršeno, a žiri je jedva čekao da im da komentare.


- Matora je na svakoj zadrugoviziji bila najbolja. Niko bolje ne umije Sanju da skine nego Matora. Sigurna sam da imaš pozdrave od Sanje. Bila sam super - rekla je Kija.

- S obzirom na to da si ljuta, zadovoljna sam komentarom - rekla je Matora.


- To je prava emocija koju niko ne može da sakrije. Matora, ti si najbolja riba definitivno - rekao je Gastoz i potom je poljubio u zadnjicu.

- Matora, ti od večeras treba da postaneš ženska. Da izgubiš još pet kilograma i bićeš bolja riba od Sanje. Izgledaš odlično - rekla je Maja Nikolić.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.