x

zbogom, legendo

Sahranjen Predrag Živković Tozovac!

Porodica, prijatelji i poznate ličnosti okupile su se na Novom groblju zbog sahrane legende narodne muzike Predraga Živkovića Tozovca, nakon komemoracije.

Udovica popularnog pevača bila je slomljena od bola i sve vrijeme je sjedila i trudila se da ostane pribrana. Sve vrijeme najbliži su joj pružali utjehu. Pjevača Eru Ojdanića dirnuo je govor Merime Njegomir, pa je plakao nad sandukom.


Među poznatima koji su se posljednji put pozdravili sa legendarnim muzičarem, pojavili su se: Olivera Kovačević, Milena Plavšić, Neda Ukraden, Ana Bekuta, Snežana Đuršić, Bane Obradović, Aco Pejović, Merima Njegomir, Dragica Radosavljević Cakana sa suprugom Nebojšom Negićem i Era Ojdanić.


Emilija Mima, sa kćerkom i unukom primala je saučešće ispred Crkve Svetog Nikole na Novom groblju.


Podsjetimo, Predrag Živković Tozovac izgubio je bitku sa korona virusom u 85. godini. Talenat za muziku otkrili su njegovi roditelji kada mu je bilo četiri godine, a već sa deset godina svirao je harmoniku na svadbama.

Najpoznatiji je po pjesmama "Tražiću ljubav novu", "Vlajna", "Jesen u mom sokaku“, "Mirjana", "Ti si me čekala", "Violino ne sviraj", "Ovamo Cigani", "Oči jedne žene", "Prazna čaša" i drugima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.