x

Comtrade Distribution i samsung nastavljaju partnerstvo

Samsung event na Jahorini: Predstavljena nova generacija Samsung inovacija! (Foto)

Danas, 13. septembra u Hotelu Termag na Jahorini je održan Samsung event na kojom su predstavljeni noviteti, flagship modeli i inovativne tehnologije ovog brenda. 

Comtrade Distribution, tehnološki lider i lokalni distributer, sa ponosom objavljuje proširenje svog partnerstva sa svjetskim tehnološkim gigantom, kompanijom Samsung.

Proširenje ove suradnje rezultiralo je predstavljanjem novih flagship modela na tržište – Galaxy Z Flip5 i Glalaxy Z Fold5.


Galaxy Z Flip5 – Otvorite svoj novi svijet

Galaxy Z Flip5 donosi revolucionarni koncept sklopivog uređaja na tržište. S impresivnim 3,4-inčnim Flex Window ekranom, ovaj kompaktni uređaj kombinira funkcionalnost i estetiku.

Bez obzira na to iz kojeg ga ugla gledate, Galaxy Z Flip5 je privlačan i praktičan.


Jedna od glavnih karakteristika ovog uređaja je FlexCam - kamera koja omogućava snimanje impresivnih selfija iz bilo kojeg ugla. Sa samo nekoliko klikova, možete pokrenuti aplikaciju kamere putem prečice Flex Window i uhvatiti savršen trenutak bez otvaranja uređaja. Široka kamera Galaxy Z Flip5 omogućava vam da uhvatite više scene u kadru, a uz podršku za 4K video snimanje u noćnom režimu, kvaliteta slike ostaje vrhunska, bez obzira na osvjetljenje.


Galaxy Z Fold5 – Snaga i funkcionalnost u vašem džepu

Galaxy Z Fold5 je inovativni uređaj koji spaja funkcionalnost velikog ekrana mobilnog kina, moćnu igračku konzolu i svestrani uređaj za multitasking. Sa impresivnim ekranom koji se savija, možete uživati u filmovima i igrama kao nikada prije, dok profesionalna kamera omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija i videa.


Ovaj uređaj pruža vrhunsku izvedbu i više ekrana za obavljanje više zadataka istovremeno. Osim toga, iznimna funkcionalnost omogućava vam da radite kao profesionalac, gdje god se nalazili.

Comtrade Distribution ponosno predstavlja Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5 kao najnovije dodatke svom portofoliu proizvoda. Ovi uređaji ne samo da će unaprijediti način na koji koristite tehnologiju, već će i promijeniti standarde.

Fotogaleriju sa događaja možete na: 
https://ekskluziva.ba/galerija/samsung-event

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.