x

za nju nema krize

Sandra Afrika otišla da se sunča, a na sebi ima 56.000 eura: Kupaći 2.000, sat od 50.000, a cijena peškira je paprena! (Foto)

Pjevačica Sandra Afrika, kao i svako ljeto, i ovo provodi u Crnoj Gori. Ona iz Budve ide na sve nastupe, a preko dana se sunča na svom brodu.

Kurirov paparaco ju je zatekao dok se mazala na palubi kako bi se zaštitila od sunca. Nakon nekog vremena, ona je ipak odlučila da se skloni sa sunca i ode negdje na ručak, pa je ogrnula narandžasti ogrtač, uzela u naručje svog psa i napustila brod.

Ono što nikako nije moglo da se ne primijeti jeste to da je Sandra na sebi imala isključivo stvari skupih brendova.


Foto: Kurir

Ona i na plažu nosi firmirane stvari, pa je na sebi imala "moskino" kupaći koji vrijedi oko 2.000 eura. Ponijela je i "kristijan dior" tašnu, koju je platila 2.700 eura, "luj viton" papuče od 800 eura, baš iste one koje je kupila i Dara Bubamara, naočare "šanel" od 450 eura, a nije štedela ni na peškiru - opredijelila se za brend "diskverd", koji košta čak 200 eura. Ipak, najskuplji na njoj je sat "roleks", čija je vrijednost oko 50.000 eura.

.

,

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Imala sam ozbiljnih problema u vezi s mužem i to ga je natjeralo da se iseli. Stvari su se pogoršale, počeo je odlaziti u klubove, opijati se i padati u nesvijest. Ponekad kad smo razgovarali telefonom, on bi mi prijetio, jednostavno nije bio pri sebi i naša djeca su patila od te drame. Stvarno ga volim i bili smo u braku 15 godina što nam je dalo tri prekrasna dječaka. Također sam izgubio mnogo novca na terapeute i bacače uroka. Bio sam u dugovima i osjećao sam kako se moj svijet ruši. Moj prijatelj me upoznao s bacačem čarolija po imenu dr. Ajayi kojemu je pomogao s istom stvari i mislio sam da je to opet samo prijevara, ali ovaj put je bilo drugačije. Učinila sam sve što je dr. Ajayi tražio od mene i nakon nekoliko dana moj je suprug nazvao i rekao da se vraća kući i da ne zna što ga je spopalo. Moj muž sada ima posao i bio je trijezan, to nam je pomoglo da poboljšamo financije i danas smo bez dugova. To je čudo za koje nisam vjerovao da je moguće, izgubio sam svaku nadu dok nisam pronašao dr. Ajayija, moćnog bacača čarolija. Ako imate poteškoća u braku/vezi i bilo kakvog životnog problema, vjerujem da vam dr. Ajayi može pomoći da kontaktirate dr. Ajayija na Viberu/Whatsappu: +2347084887094 ili e-pošti:[email protected]