x

JAVNA PORUKA

Sanjice, cijelom dušom sam htjela da dođem na sahranu: Tatjana tvrdi da joj porodica bivšeg supruga to nije dozvolila!

Veliku pažnju javnosti privuklo je to što na posljednjem ispraćaju čuvenom kompozitoru Aleksandru Sanji Iliću nije bila Tatjana Karjanov, njegova bivša žena.

Tatjana nije bila ni na komemoraciji, a njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

Ipak, Tatjana se oglasila na društvenim mrežama i navela da joj je žao što nije došla na sahranu.


"Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čovjeka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih djela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtijevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Cijelom svojom dušom sam željela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu", napisala je pa dodala:

"Sanjice, uvijek ću se sjećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osjećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi."

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.