x

Sanjina veza sa Matorom je laž? Isplivala fotka koja otkriva sve!

Sanja Stanković je u rijalitiju "Zadruga" našla svoju ljubav i ušla u vezu sa Jovanom Tomić Matorom. Naime, spekulisalo se mnogo o tome da je sve samo rijaliti igra i da je Stankovićka iskoristila emocije Matore kako bi što duže ostala na velelepnom imanju Šimanovcima.

Nakon rijalitija njih dve su ostale u vezi, a sada su ušle zajedno i u "Zadrugu 2" radi lične promocije, ali nažalost njih dvije stalno se sukobljavaju, a njihove svađe nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Nedavno se pojavila fotografija gde se Sanja nalazi pored dosta starijeg muškarca, sa kojim se takođe pojavljivala i Ava Karabatić poznata kao pjevačica, manekenka, starleta.


Njih dvije su kako izvor navodi učestvovale na njegovim promocijama i izborima za miss koji su bili lokalnog tipa. Stankovićka se stalno takmičila ali je rijetko kad odnijela pobedu jer je u to vreme izgledala potpuno drugačije i imala je skoro dvadeset kilograma više.

Ava i Sanja su kratko bile u ljubavnoj romansi sa starijim gospodinom, a on ih je stalno ubacivao na sva dešavanja po manjim i većim gradovima u Srbiji. Ava je već bila poznata te je ona bila uglavnom gost, a Stankovićka je bila takmičarka, hostesa ili promoterka.


Ostaje nam samo da vidimo u kom pravcu će se odvijati njena i Jovanina veza i da li će se pojaviti još neki muškarac.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.