x

Sarapa zatekao Deu bez ruke: Ne mogu to da izbacim iz glave, kamo sreće da je nisam probudio!

Dea Đurđević, voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink koja je juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred KBC „Dragiša Mišović“ na Dedinju umalo izgubila ruku, sinoć se nakon višečasovne i teške operacije kratko oglasila porukom: „Hvala bogu da sam živa“.

Predrag Sarapa, njen kolega iz jutarnjeg programa, ne može sebi da oprosti što je koleginicu kobnog jutra probudio za posao.

- Zvao sam Deu da je probudim! Kamo sreće da to nisam uradio, jer da nisam, ništa se od ovoga ne bi dogodilo - rekao je potreseni Sarapa za Kurir.

Jeziva nezgoda dogodila se oko šest sati u Ulici heroja Milana Tepića, u trenutku kada je mlada voditeljka bila na svega 200 metara od firme u kojoj radi.


- Dea je, kao i svakog jutra, automobilom krenula na posao. Međutim, zbog vode na putu koja se zaledila, a koja je cijelu noć šikljala iz rupe na kolovozu, iznenada se sudarila sa drugim vozilom. Ona je potom izašla iz svojih kola, pozvala kolege kako bi im rekla da će kasniti u jutarnji progam i uputila se ka vozaču drugog auta da bi vidjeli kolika je šteta - objašnjava očevidac.

Nekoliko trenutaka kasnije na voditeljku je naletio autobus na liniji 78, koji je zbog zaleđenog puta takođe proklizao i bukvalno pokosio nesrećnu djevojku.


- Od siline udarca autobus je Dei, koja je u tom trenutku stajala na trotoaru, otkinuo ruku! Međutim, hrabra voditeljka je uspjela da smogne snage i teško povrijeđena sjedne pored svog auta, gdje je u svjesnom stanju sačekala ekipu Hitne pomoći. Ali ni tu nije bio kraj. Nakon izvijesnog vremena pojavio se i autobus na liniji 59 koji se zakucao u već slupani autobus - dodaje naš sagovornik.

Hitna pomoć je teško povrijeđenu voditeljku momentalno prebacila na VMA, gdje je operisana.


- Na ulazu u zgradu Pinka primijetio sam da imam više propuštenih poziva od kolega, ali ih nisam čuo jer mi je telefon bio utišan. Tu sam saznao da je Dea imala neko „čukanje“. Sa kolegama sam krenuo ka mjestu nesreće - priča potreseni Sarapa:

- Kada sam stigao, zatekao sam jeziv prizor. Sjedila je na pločniku bez ruke. Ne mogu to da izbijem iz glave - objasnio je voditelj i nakon operacije poželio voditeljki brz oporavak.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.