x

Saša Matić dvije noći zaredom napunio Arenu Zagreb!

Puna tri sata magije i najljepših emocija - tako bi u najkraćem mogli opisati spektakularne koncerte koje je Saša Matić u subotu i nedjelju naveče održao u prepunoj zagrebačkoj Areni. Arena je dvije večeri zaredom bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a raspoložena publika je sve vrijeme bila na nogama, neumorno pjevajući svaku pjesmu, od riječi do riječi. 

Prve večeri extra koncerta godine gosti su bili Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Željko Samardžić, dok je druge večeri uz Editu i Željka sa Sašom zapjevao i Aca Lukas. Sve izvođače je, uz Matićev orkestar obe večeri pratio fenomenalni orkestar Ace Sofronijevića.

"Još sam pod utiscima i sve što mogu reći je da sam najsrećniji čovjek na svijetu! Hvala mojim prijateljima i kolegama koji su mi bili velika podrška, mom timu koji je i ovoga puta bio na visini zadatka, a najveću zahvalnost dugujem publici, svim tim divnim ljudima koji su obe večeri bili najljepši hor pratećih vokala na svijetu! - rekao nam je Saša nakon koncerata.

Sudeći po raspjevanim i raspoloženim licima u Areni ali i pjevačevim vraćanjima na bis, Saša je Zagrepčanima priredio odličan provod i dvije nezaboravne noći protkane najljepšim emocijama.

Nakon koncerata u Zagrebu, Saša putuje u Ameriku, gdje će dočekati Novu godinu. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.