x

novi estradni rat

Saša Mirković tvrdi: "Ceca mi prijeti preko bliskih ljudi, inače ozbiljnih kriminalaca! Ova gospođa mora konačno u zatvor..."

Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik televizije Hajp, se ne zaustavlja. Nakon što je započeo medijski sukob sa televizijom Pink, njenim čelnicima i voditeljima Zadruge, on već par dana pokušava da započne i rat sa jednom od najvećih zvijezda Srbije Svetlanom Cecom Ražnatović.

Mirkovićeva netrpeljivost prema poznatoj pjevačici pokrenuta je, navodno, zbog jednog jedinog posta na Instagramu.

Naime, Ceca je na svom Instagramu podijelila stori Ane Nikolić koja je opet ripostovala post Marka Đedovića u vezi Mirkovićevog napada na televiziju Pink i na bivšeg zadrugara, a sada voditelja najgledanijeg rijalitija u regionu. Haos se produbio kroz niz storija na Instagramu, a Mirković je sada objavio novi post gdje navodi kako mu Ceca prijeti preko bliskih ljudi. 


- Napadi na urednike i novinare Hype televizije su i napadi na naše porodice. Svetlana Ražnatović je uputila prijetnje meni kao glavnom i odgovornom uredniku Hype televizije i Hype BiH kao i novinarima koji su dio sistema, preko svojih bliskih ljudi inače ozbiljnih kriminalaca. Pravni tim Hype će sutra podnijeti krivične prijave protiv Svetlane Ražnatović i ostalih lica koja su prijetila na živote i tijela novinara (imena poznata redakciji). Ova gospođa mora konačno u zatvor gdje joj je i mjesto poslije svih zločinačkih poduhvata jer je inspirator mnogih zločina kao i ovom koji trenutno sprovodi sa svojim hordama zla - objavio je Mirković.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.