x

panika u grandu

Saša Popović hitno prekinuo odmor, zaprijetio članovima žirija da ćute o utaji poreza!

Otkriće Kurira o šemi po kojoj "Grand produkcija", koja je dio Junajted medije Dragana Šolaka, izbjegava plaćanje poreza u slučaju honorara članova žirija "Zvezda Granda" diglo je ovu kuću na noge, saznaje Kurir.

Zato kreativni direktor "Zvezda Granda" i bivši direktor "Granda" Saša Popović, tvrdi izvor, prekida odmor i dolazi u Beograd na hitan sastanak sa članovima žirija spomenutog takmičenja. Na njih se, inače, sve vrijeme vrši pritisak da ćute o utaji poreza.


Žiri, kako je Kurir otkrio, sklapa sa produkcijom fiktivne ugovore na 500 ili 1.000 eura po emisiji, a ostatak honorara, koji se mjeri hiljadama eura, dobijaju na ruke, čime se izbjegava plaćanje poreza i nanosi šteta budžetu Srbije.


- U "Grandu" je haos, opsadno stanje... Popović prekida odmor i dolazi za Beograd, a sve zbog ove afere u vezi s porezima. Svi članovi žirija su pozvani na hitan sastanak. Dok se ne održi sastanak, svima je zabranjeno da pričaju o toj temi - kaže izvor Kurira iz produkcije i dodaje:


- Vjerujem da će im na tom sastanku ponoviti da se svi drže priče koju plasira "Grand" - da nema nikakvih fiktivnih ugovora i novca na ruke, da su svi volonteri. Ne bi me iznenadilo i da na neki način, kao neku krajnju mjeru, pokuša i da ih podmiti. Pored sastanka sa članovima žirija "Zvezda Granda", čelnici ove kuće, navodno, jure svoje kontakte i u državi kako bi spriječili istragu nadležnih o neplaćanju poreza.


- Čelnici "Granda" su odmah počeli da zivkaju ljude u državi, svoje kontakte, a kako bi spriječili istragu - navodi sagovornik. Inače, svi pravi akteri ove afere - Dragan Šolak, generalna izvršna direktorka Junajted medije Aleksandra Subotić, kao i Saša Popović - sakrili su se iza šturog saopštenja pres-službe "Grand produkcije".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.