x

Saša Popović naručio telefon za Suzanu iz tešanjske radnje, pa ugostio vlasnika Das Mobile centra u domu u Opatiji!

Da se dobar glas daleko čuje pokazuje i pozitivna priča u kojoj su glavni akteri Das Mobile Studio iz Tešnja i direktor Grand produkcije Saša Popović. Naime, na Instagram nalogu ove radnje prije par dana je osvanula fotka Saše Popovića, uz opis kako je estradni mag odabrao baš njih za kupovinu novog telefona supruzi Suzani, a uz to je vlasnika Hidajeta Kurdića ugostio u svom domu u Opatiji. Ubrzo smo otkrili pozadinu cijele priče. 


Mobil studio Das Mobile

Titova 27, Tešanj, Bosna i Hercegovina

064 439 4560

I pored stalnog mjesta prebivališta u Beogradu, čestih putovanja, boravka u Opatiji, gdje ima vilu, čuveni Saša Popović je za kupovinu novog mobitela supruzi Suzani izabrao Das Mobile Studio. Nije slučajno da je Popović ukazao povjerenje ovoj prodavnici telefona, budući da su već dugo vremena prepoznatljivi ne samo na području Tešnja, gdje se nalazi njihova radnja. Naime, njihovi zadovoljni korisnici su i brojna poznata imena, a  sjajnu saradnju imaju sa kupcima iz svih gradova BiH. Upravo na njihovom Instagram nalogu Mobil studio Das Mobile je veliku pažnju privukla objava za Sašu Popovića, a vlasnik Hidajet Kurdić koji je direktoru Granda odnio naručeni telefon u Opatiju i bio njegov gost, za Ekskluzivu je podijelio svoje iskustvo. 


- Saša Popović je zaista jedan gospodin čovjek. Pored svih silnih uspjeha i svega što je postigao, a znamo da je u svom poslu veliki majstor, da bilježi najveće poslovne uspjehe, on je ostao uljudan i prizeman čovjek. Ne može se opisati ta količina njegove prizemnosti, on je stvarno jedan jaran, što bismo mi u BiH rekli. Iz našeg Das Mobile centra je naručio telefon za svoju suprugu Suzanu, što mi je velika čast. I ranije smo se sretali da sarađujemo sa poznatim ličnostima, a njegov gest nam je svakako vjetar u leđa, jer velika je stvar kad neko takav, ko može birati gdje da nešto uzme, odabere baš jedan Das Mobile iz Tešnja. Zadovoljstvo mi je i ovo je samo iskristalisalo naš rad i dalo do znanja da sve radimo onako kako treba, a nama je upravo zato najbitnije da svima sa kojim sarađujemo pružimo samo najbolje. Saša me i ugostio u svom domu u Opatiji, ostao sam tamo tri dana i zaista sam bez riječi. Takvo druženje, da me tako ugosti, stvarno svaka čast na onome što je priuštio. Veliki je čovjek i mogu samo još reći da sam neizmjerno zahvalan što je izabrao Das Mobile da ukaže svoje povjerenje - objasnio je Hidajet za Ekskluzivu. 


Dakle, u razgovoru sa Hidajetom smo doznali kako među njegovom klijentelom ima i poznatih imena, pa smo ga upitali šta misli u čemu je tajna. 

- Mislim da je sve do preporuke. Onaj ko nas je posjećivao, ko je uzimao telefon kod nas, vršio bilo kakve druge usluge, zna da Das Mobile pruža samo najbolje i da nam je cilj da nas pamte samo po dobroj saradnji. Dolaze nam ljudi iz raznih krajeva, a naravno da je to što naše usluge koriste poznata imena dodatna satisfakcija za sve što radimo. 


Dakle, jeste da je radnji ovoga tipa dosta, ali očigledno da je Das Mobile centar iz Tešnja našao pravi put kako doći do srca svih klijenata. I nisu samo posebni po najboljim telefonima, već se bave i  prodajom opreme za mobilne telefone i servisom i reparacijom stakla. 

Ova pozitivna priča svakako zaslužuje i vašu pažnju, stoga Das Mobile možete zapratiti na njihovom Instagram nalogu: 
https://www.instagram.com/dasmobiletesanj/?hl=hr

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.