x

Seka Aleksić uslikana u centru Beograda: Kada vidite kako izgleda uživo, zaprepastićete se! (FOTO)

Seka Aleksić godinama trenira i vodi računa o zdravoj ishrani, ali, u njenom slučaju, to se uopšte ne vidi, piše Alo.rs.

Naime, iako pjevačica nerijetko u intervjuima ističe da je, zahvaljujući strogom režimu vježbanja i ishrane, došla do savršene linije, Seka nema fotografije da to i dokaže!

Paparaco "Alo!" uslikao je Aleksićevu u nimalo reprezentativnom izdanju, dok je sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom bila u šopingu u prijestoničkom tržnom centru, ali umjesto da akcenat fotografija bude na spontanim porodičnim trenucima, u prvi plan izbio je višak kilograma s kojim pjevačica, očigledno, kuburi.


Foto: Alo.rs

Bez trunke šminke i obučena u običnu majicu, farmerke i patike, Seka je sa suprugom, sinom i dadiljom neometano obilazila butike jer je malo ko mogao da je prepozna.

Pjevačica je višak na butinama i zadnjici pokušala da sakrije košuljom, koju je vezala oko struka, ali joj nije pošlo za rukom da kamuflira i salo oko stomaka, uprkos tome da se svojski trudila.


Međutim, ma koliko vukla majicu nadole, pjevačici je stomak stalno ispadao, pa je u nekom trenutku odustala. Aleksićeva je nastavila da šopinguje, a kada je konačno kupila sve što joj je bilo neophodno, malo se odmorila, pa sa suprugom, sinom i dadiljom otišla kući.

Inače, u ovome ne bi bilo ništa neuobičajeno da Aleksićeva nije zagovornica zdravog života i da gotovo svakodnevno na Instagramu ne reklamira zdrave namirnice i suplemente.

Tako je do sada svojim pratiocima preporučila sve proteinske proizvode koji postoje na tržištu, sve organske dijetetske proizvode, sokove za detoksikaciju, kao i sve pravilne načine vježbanja, ali se čini kao da pjevačica ili ne vjeruje u ono što reklamira, ili još gore, i ne proba ono što svojim pratiocima preporučuje.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.