x

cijeli dan ga nema u programu

Sinoć ušao u Zadrugu: Adiju Bebaniću pozlilo, porodica ništa ne zna o njegovom stanju!

Mostarac, gotovo dojučerašnji novinar i voditelj informativnog programa N1 televizije Adi Bebanić je sinoć ušao u rijaliti Zadruga. Međutim, on se već danas ne pojavljuje u programu, a sve to nakon što mu je pozlilo. 

Adi Bebanić je na iznenađenje mnogih poznanika ušao u Pinkov rijaliti. Nakon rada na ozbiljnoj poziciji, doskorašnji voditelj Dnevnika je preko noći postao rijaliti učesnik. On je sinoć postao ravnopravni učesnik rijalitija, a najviše su mu se obradovali poznanici Rialda i Kenan, dok je Bebanić odlučio da se udruži sa Miljanom Kulić i već je pao dogovor za zajedničke treninge. 

Ipak, novom zadrugaru Adiju Bebaniću je danas u programu uživo pozlilo, nakon čega mu se gubi svaki trag. Izveden je sa imanja u Šimanovcima, a do sada se nije vratio. Što je najgore, njegova porodica ne zna šta je sa njim, jer ih produkcija nije kontaktirala, a to je objavljeno i na Instagram profilu Adija Bebanića.


- Dragi ljudi, budući da ne možemo odgovoriti na veliki broj poruka da se oglasimo ovako. Niko od nas nema informacije, niti Adi ima telefon kako bismo mogli da se čujemo s njom o tačnom stanju. Ono što je činjenica je da je u posljednjih pet dana dva puta išao u Beograd i nazad te da je mnogo iscrpljen fizički. On nije inače bolestan to su dezinformacije. Također, ne znamo da li je išta pojeo sinoć u kući. Nadamo se da mu se u ovom trenutku pruža liječnička pomoć, te da ćemo ga uskoro vidjeti na malim ekranima - objavljeno je na Adijevom profilu. 

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.