x

udarila na dragojevića i njegovu vjeru

Skandalozna izjava Vendi: Dejan se priklonio vjeri Muhammeda koji je bio ženskaroš!

U emisiji Puls Srbije gostujući kod Ivana Gajića, Vesna Vukelić Vendi komentarisala je prelazak bivšeg učesnika rijalitija Zadruga, Dejana Dragojevića u islam.

- Srpski identitet znači svetosavlje, kosovski zavjet, srpski jezik i ćirilično pismo. Mi smo imali 300 godina od rođenja gospoda Isusa Hrista, sve do milanskog edikta. Mi smo za tih 300 godina imali čuda i Gospod je ostavio tih 12 apostola i silu živog Boga koja nam je otvorila sva vrata, a pri tom je naš Bog Trojica, tri ispostni Bog. Ostavljeno nam je Vaskrsenje - rekla je Vendi i dodala:


- Islam kome se priklonio Dejan nastao je 700 godine, poslije svih tih naših pobjeda. 610. godine se Muhammedu javio Džibril iznad Meke i uhvatio ga za gušu, počeo da ga davi i rekao mu ja sam taj koji će da ti daje informacije i mi sada poslije svih tih 700 godina, vjerujemo da se pojavio Muhammed, koji je pritom čovjek koji se 10 puta ženio i umro je tako što mu je jedna žena ubacila otrov u jagnjetinu. Bio je čovjek koji je volio raskoš, hedonizam i žene i tako je krenula ta vjera.


- Nama je Gospod rekao da ako neko promijeni zarez jedan da bude na njega prokletstvo, a kamoli sad dolazi jedan Muhammed i kaže samo se njemu javio Allah. Grijeh je i to je bezumlje, hajde da se on rodio u Saudijskoj Arabiji gdje su Meka i Medina.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.