x

majka se odrekla kćerke

Skratila mi je život za 10 godina, više ne postoji za mene: Marija se javno odrekla Miljane, ona grcala u suzama!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" postavljeno je pitanje za Mariju Kulić, a bilo je o pomirenju njene kćerke Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

- Da li je ipak Nadica sve bila u pravu što ti je rekla? - glasilo je pitanje.

- Ne sjećam se šta mi je rekla Nadica, ja znam šta se i kako desilo. Ne mogu da kažem da sam očekivala, sad zadnji put nisam, ona meni probija glavu u apartmanu zbog nekih drugih stvari. Tamo priča jedno, ovamo uradi nešto deseto. Loše se osjećam, osjećam se kao majka poniženo - pričala je Kulićka:


- Ja sam i danas rekla u radiju, ja sam se uvijek trudila da prvo svoju djecu ne obrukam, kada sam bila djevojka nikada nisam dozvolila da mojoj majci ne kaže nijednu ružnu riječ za mene. Siniša dok smo se zabavljali nikada nije uvrijedio moju majku, čak i nekad kada nisam kod kuće dođe i posjedi malo sa mojoj majkom. Nisam ni mislila da će Miljana preći preko nekih stvari koje su upućene meni, a prije toga mi kaže da ga ne komentarišem, da neće ni ona, moli me prije svakog sastanka da ništa ne odgovaram šta god da mi kaže.


- Ja tako ćutim, sam da njoj bude dobro, u životu može da ti se desi sve i najgore stvari od kćerke. Da izabere nekog, ona kaže da mene voli najviše da svijetu i oca, šta bi tek bilo sutra? Njen izabranik, dr.girala se, kockala sa njim, on neće ništa da radi, njega zanima samo kocka i dr.ga, sa takvim ponašanjem ne poštuje ni svoje roditelje. I oni mu zamjeraju na takvom ponašanju, prosto je slučaj za sebe. Ja ne znam kojoj djevojci bi on odgovorao. I pored toga, vrijeđa sestre, majku, oca, pored toga koliko je loš. On je u celosti najgori, ja u životu svom nisam čula da postoji lošija osoba u svakom smislu, neradnik, lenština, parazit! Totalno ga ne zanima njeno dete, ona nije Miljana, nego majka. Ej! Čovječe, ja se na njega ne ljutim, on u životu meni ništa nije, niti će da bude, niti postoji za mene, toliko sam razočarana, što se nje tiče!


- Ko se smije smradu jedan?! Toliko sam povrijeđena, ja ne znam šta se dešava sa njom. Ona za mene više u rijalitiju ne postoji, da li kuka na kapiji, plače, ne zanima me. Sve sam radila šta je tražila. Ja sam za nju dala život, sa Tijanom i Anom nikada nisam imala takve probleme, skratila mi je život za 10 godina, da ovo doživim od nje? Danima će mi biti teško - izjavila je Marija u gorkim suzama.

Miljana je sve vrijeme tokom Marijinog izlaganja plakala.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.