x

Degutantan komentar jednog tviteraša

Slika maturantkinje izazvala haos na internetu: Radovan može da joj bude otac, a uputio joj je 2 nikad odvratnije riječi!

Da na Internetu svako sebi daje pravo da vrijeđa i omalovažava druge, čak i bez pravog povoda i samo na osnovu ličnih preferencija, zabluda ili predrasuda, opšte je poznata stvar i naša svakodnevica, a posebno je rizično kada loši komentari potiču od onih koji bi trebali da budu stariji i mudriji.

Nedavno je srpski Tviter zapalio prilično degutantan komentar jednog tviteraša, koji je ispod fotografija mlade djevojke koja je podijelila svoje izdanje za matursko veče bez imalo stida napisao: "Pošto sat?".

.

Komentar, iako na prvu sasvim bezazlen, zapravo je otrovna aluzija  , ali mu je ova maturantkinja sjajno doskočila.

- Ne znam tačno marku sata, čika Radovane, pogledaću pa ću Vam reći, negdje oko 13 hiljada, nisam sigurna, pozdravite djecu i unuke - napisala je Kristina.


Naime, sporni komentar ostavio je tviteraš koji se predstavlja kao Radovan Spasojević, a koji je sasvim očigledno duplo stariji od ove maturantkinje, te čak ima i djecu njenih godina. Upravo zato je njegova opaska naišla na žestok bijes tviteraša, a mnogi su ustali u Kristininu odbranu. No, nažalost, bilo je i onih koji su podržali ovakav način ophođenja. 

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.